reklama
Czasami owulka jest później ,albo ciąża jest wolnozstępująca i nie może się tak szybko zagnieździć ,wtedy na beta HCG wyjdzie już Beta ,a test nadal nic nie wskaże ,albo wskaże bardzo bladą kreskę.Cieszę się, że nie jestem, jedyna, która nie śpi. U mnie to chyba z emocji. Czuję że jestem w szczytowej formie.
Mam jeszcze jedno pytanie, od którego tygodnia można zacząć badania?I jakie są? Z racji tego że jeszcze kilka dni jestem w Polsce poleciałabym szybciutko w pn. Co prawda byłam w zeszły pn i lekarz na USG nic nie zauważył. To może jeszcze za wcześnie...?
Badanie możesz zrobić w każdej chwili.Każde laboratorium Ci to prywatnie zrobi.
U mnie koszt to 50 zł.
No fakt cierpliwość trzeba miećOooo! podziwiam!!! Do tego trzeba mieć niezłą cierpliwość!!!!!! :-)
Ostatnio 1 obraz robiłam przez półtora roku
Dobranoc ewel7
Ciąża z Kubą to 25 tyg leżenia,ciąża bardzo wysokiego ryzyka,z cukrzycą ,cała na lekach ,więc nic mi nie mów na ten temat.Kubie też leki uratowały życie .Najpierw Luteina i Duphaston a potem Fenoterol i Isoptin do tego końskie dawki No-spy i na koniec antybiotyki...
Ja raczej mówię ,o sytuacji kiedy lekarze mówia,że jak coś zaboli to najlepiej wziąć No-spę .I nie jestem za braniem właśnie w takiej sytuacji.
Kiedy jest silny ból w podbrzuszu i nie daj Boże plamienia to natychmiast No-spa i biegiem do lekarza ,czy jak potem brzuch się "stawia" to też ,ale bez przesady.
A u nas w ośrodku to lekarz jak leci wszystkim No-spę wypisuje jako złoty środek na wszelkie bóle
Wiesz ja pracuję z dziećmi w fundacji i widzę jak ich przybywa z miesiąca na miesiąc i to coraz młodsze ..:----(
Do tego mam syna niepełnosprawnego,więc nieco inaczej na to patrzę ....
ps .Polopiryna czy Aspiryna to tak samo jak Clexane -też to miałam.....
Teraz jeszcze nie wiem,ale być może też na Heparynie się skończy
trzymam kciuki za lepszą ciążę, z mniejszą ilością leków i przede wszystkim bez heparyny...
leżenie to chyba wspominam najgorzej, ale to jak z lekami, jak trzeba to trzeba :-(
moja lekarka jest wprawdzie panikara, ale na byle co leków nie wypisuje, więc na szczęście nie mam doświadczeń typu nospa na kaszel
pozdrawiam i dobrej nocy życzę
Fakt, kreska blada, ale i tak wierzę że jest ok. DziękujęCzasami owulka jest później ,albo ciąża jest wolnozstępująca i nie może się tak szybko zagnieździć ,wtedy na beta HCG wyjdzie już Beta ,a test nadal nic nie wskaże ,albo wskaże bardzo bladą kreskę.
Badanie możesz zrobić w każdej chwili.Każde laboratorium Ci to prywatnie zrobi.
U mnie koszt to 50 zł.
Witaj na nocnym czuwaniu.I ja dołączam do tych co jeszcze nie śpią
Dziś moja córcia miała 2 godzinne drzemki w ciągu dnia więc wykorzystałam i spałam razem z nią więc jeszcze mnie senność o dziwo nie dopada.
reklama
A ja już wróciłam z psami ze spaceru :-):-)witajcie :-) ja właśnie wstałam i rozpoczynam dalsze przygotowania do wizyty teściów ;-) życzę wszystkim miłego dzionka :-)
Nie pół roku ,a półtora roku ;-):-):-):-)Dzień dobry mamusie U nas dziś deszczowy zimny poranek, aż się nie chce wstawać z łóżka
As 76, pół roku to faktycznie strasznie długo ale pewnie było warto! A jaki obrazek robisz teraz?
Witajcie babeczki.
Nocka niby w porządku .Do 3.30 siedziałam nad obrazem ,ale coś do przodu wreszcie poszło.:-):-).
Mały mnie obudził o 5.50 ,więc spania było dziś niewiele.
vilmaq robię teraz taki obrazek:
A ten robiony tak długo to był Jezus z owieczką
Obecnie mam tyle obrazu
Załączniki
Podziel się: