reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

dziewczyny mam problem bo nie mam zielonego pojęcia co kupić mojemu S na gwiazdkę... macie może jakieś pomyły? co wy kupujecie dla swoich ukochanych?;-)
Mój mąż dostanie moje ulubione perfumy Armaniego;-) z pomysłów to ja mam bardzo dużo: sweter, krawat, spinki, pióro Parkera, jakaś fajna książka etc. Ciężko mi doradzać, bo nie znam twojego męża ale może z czymś trafiłam;-)

reklama
Witam jako pierwsza :)

Kobietki co można kupić dziewczynom które mają po 13,12,11 lat?
Mam 3 siostrzenice do obkupienia a nie mam pojęcia co mogłabym im kupić pod choinkę?
Biżuterię już dostały, jakieś pamiętniki duperelki też.
Nie mam jakoś weny w tym roku. Przeszukałam już pół allegro i nic mi w oko nie wpadło.

Luka moze jakies ciuchy? Nie mam pojecia wloasciwie,mojej kuzynki corka ma 11 lat i zawsze mam problem co jej kupic:baffled:
Trzymajcie kciuki dziewczyny mam dzis wizyte na 11.30:tak:

My też już wstaliśmy.
Kurczę zła jestem na siebie bo mój mały opuścił przez te 2 tygodnie przedstawienie, pantomine i jutro jest przestawienie jego grupy świąteczne a w sobotę bedzie mikołaj, takie fajne te 2 tyg przedszkolne były a on siedzi w domu. Trochę mi szkoda że go to omineło. Właśnie poczułam motylkowanie w brzuchu więc lekko się już uspokajam że z dzieckiem wszystko jest ok :)
A może zle robie ze go do przedszkola nie puszczam? w poniedzialek pod wieczor skonczyl mu sie antybiotyk, przyjmował go tylko 4,5 dnia bo tylko tyle starczyło a mial przyjmowac 5 dni. kaszle jeszcze i mu z nosa leci ale to nic. wczoraj pod wieczów znów gorączkował wiec stwierdzilam ze posiedzi w domu bo najwidoczniej ten antybiotyk go nie wyleczyl. dzisiaj wieczorem pojedziemy do lekarza i zobaczymy co on na to powie. Xav ostatnio czesto goraczkuje ale prawie zawsze sie to zdarza poznym popoludniem lub wieczorem. Pewnie w szkole niewiadomo co juz o mnie mysla te nauczycielki, tutaj jest tak ze jak chore jest dziecko to do szkoly moze przyjsc. ja bym go puscila gdyby kaszlal i mial katar ale martwi mnie ta goraczka.
Co byscie na moim miejscu zrobiły Dziewczyny? puscilybyscie go do szkoły zeby chodził czy tez byscie trzymały w domu dopoki byscie nie dowiedziały sie co mu dolega?
sory za taki duzy post - poprostu mnie to martwi.

czarnula ja jestem przeciwniczką zbyt długiego izolowania dziecka w domu - ale w Twoim przypadku idź do lekarza - prawdopodobnie powie, że jeszcze trzeba posiedzieć ;/
Z gorączką nie wysyłaj go do szkoły bo może być jeszcze gorzej ;/

zdrówka dla Małego

czarnula moja mala ma katar i troche kaszle ale do przedszkola ja puszczam:tak: W przedszkolu polowa dzieci ma katar:tak: Nie martw sie zobaczsz co lekarz powie o tej goraczce:tak: Bedzie dobrze trzymam kciuki:tak:

Lulka - może kosmetyki? takie "duże" dziewczyny już myślą o malowaniu. My naszym nastoletnim siostrom kupowaliśmy różniaste paści do kąpieli i np. krem z nivea - nawilżający z lekkim podkładem (prawie nic nie widać a dziewczyny mogły go używać), różne błyszczyki są, kosmetyki dla nastolatek... (jedwab do włosów był u nas hitem, bo obie prostują włosy, a matki nie chcą kupować malutkiej buteleczki za taką cenę). są też na rynku zestawy do robienia biżuterii lub ozdób do włosów. książki może czytają, bo teraz jest moda na wampiry i miłość.. (tylko z tym trzeba uważać, bo moja 16letnia siostra ma książki z dokładnymi opisami namiętnego seksu - nasza matka jest dość otwarta na takie rzeczy, więc to jakoś przechodzi, ale mama jedenastolatki może dostać zawału:))

i ja też muszę się wybrać do lekarza oddać wypis ze szpitala, ale jakoś nie mam kiedy - mąż jest w pracy, kiedy lekarz przyjmuje, a sama boję się jechać autobusem (w dalszym ciągu mdleję, kiedy troszkę postoję - w kolejce w sklepie, przy zlewie..). chyba dopiero w piątek się uda..

miłego dnia:*

reklama
no własnie z kaszlem i katarem tez bym go puszczala, tylko martwi mnie ta goraczka ktora zawsze przychodzi popoludniami ehh juz chyba zaczynam swirowac :)

Do góry