Stokrotka812
Fanka BB :)
Podpisuję się pod tym;-)Dorka, kciuki mocno zaciśnięte. Czekamy na wieści:-)
Smutno mi coś dziś, kiepski humor mam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podpisuję się pod tym;-)Dorka, kciuki mocno zaciśnięte. Czekamy na wieści:-)
Jakieś pierwsze kosmetyki takie dla nastolatek,błyszczyki,zestaw do kąpieli żel,mydełko ,myjka i chyba płyn do kąpieli ( w Rosmanie są super )pięknie zapakowane w wannie takiej malutkiej.;-):-):-)Witam jako pierwsza
Kobietki co można kupić dziewczynom które mają po 13,12,11 lat?
Mam 3 siostrzenice do obkupienia a nie mam pojęcia co mogłabym im kupić pod choinkę?
Biżuterię już dostały, jakieś pamiętniki duperelki też.
Nie mam jakoś weny w tym roku. Przeszukałam już pół allegro i nic mi w oko nie wpadło.
Jeśli jest gorączka to jest podstawowy powód ,żeby nie puszczać dziecka do przedszkola szkoły...My też już wstaliśmy.
Kurczę zła jestem na siebie bo mój mały opuścił przez te 2 tygodnie przedstawienie, pantomine i jutro jest przestawienie jego grupy świąteczne a w sobotę bedzie mikołaj, takie fajne te 2 tyg przedszkolne były a on siedzi w domu. Trochę mi szkoda że go to omineło. Właśnie poczułam motylkowanie w brzuchu więc lekko się już uspokajam że z dzieckiem wszystko jest ok![]()
A może zle robie ze go do przedszkola nie puszczam? w poniedzialek pod wieczor skonczyl mu sie antybiotyk, przyjmował go tylko 4,5 dnia bo tylko tyle starczyło a mial przyjmowac 5 dni. kaszle jeszcze i mu z nosa leci ale to nic. wczoraj pod wieczów znów gorączkował wiec stwierdzilam ze posiedzi w domu bo najwidoczniej ten antybiotyk go nie wyleczyl. dzisiaj wieczorem pojedziemy do lekarza i zobaczymy co on na to powie. Xav ostatnio czesto goraczkuje ale prawie zawsze sie to zdarza poznym popoludniem lub wieczorem. Pewnie w szkole niewiadomo co juz o mnie mysla te nauczycielki, tutaj jest tak ze jak chore jest dziecko to do szkoly moze przyjsc. ja bym go puscila gdyby kaszlal i mial katar ale martwi mnie ta goraczka.
Co byscie na moim miejscu zrobiły Dziewczyny? puscilybyscie go do szkoły zeby chodził czy tez byscie trzymały w domu dopoki byscie nie dowiedziały sie co mu dolega?
sory za taki duzy post - poprostu mnie to martwi.
A co sie stało?Podpisuję się pod tym;-)
Smutno mi coś dziś, kiepski humor mam...