reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam mikołajkowo:-)
Dziś z humorkiem trochę lepiej ...posprzątałam , obiadek się robi, czekam na BArtka mama go odbiera z przedszkola , prezenty czekają na balkonie(że niby mikolaj przejezdzał) już nie mogę sie doczekać jego radości ...widzieć radośc w oczach dziecka bezcenne !!! uwielbiam dawać prezenty...miłego dnia mamusie

reklama
jestem i ja:) już dobrze, choć kolorowo nie było. z dzieckiem zawsze było dobrze, to tylko mój żołądek szalał:) jeszcze nie wiemy kto mieszka w brzuszku, może niedługo..

Mikołajki.. kojarzą się z coca-colą, bo to oni wymyślili wizerunek staruszka z białą brodą i w czerwonym wdzianku. Barti dostał od nas tor z zygzakiem i od wczoraj (malutki Tatuś nie wytrzymał do dzisiaj) nie robią nic poza wyścigami - czekam na rachunek za prąd:) teraz coś tam mierzą metrem żeby lepiej ustawić tor:D hihi, właśnie sie dowiedziałam - przemeblowanie robią!! (tor ma 6m (około 3 długości rzeczywistej, bo jest to pętla z przejazdem piętrowym), więc jest na środku pokoju). co ja mam z tymi chłopakami...
rodzinnych i spokojnych Mikołajek:*

Witam w mikołajki:)

Zanetaa witaj, wreszcie do Nas wróciłaś:)
A ja dziś wybieram się za niedługo do chrześniaka, bo ma dziś urodzinki - zresztą ma Mikołaj na imię:) Ale tylko na kawę i tort, bo urodzinki będą robione w sobotę. Potem dzieciaki idą na spotkanie ze św. Mikołajem, więc frajdę będą mieć:)
A ja muszę zamówić jeszcze resztę prezentów świątecznych i się zbieram.
Do później kochane:)

hej laski. Jestem, żyję.
Sporo mialam ostatnio na głowie. Staram się ogarną dom na święta, dokończyć wszystko co pozaczynalam w ostatnim czasie. Powoli mi to idzie, bo strasznie slaba jestem.
Przed świętami "sezon ogórkowy" wiec musiałam kolczyków nadłubać. Do tego gniazdowanie mi się włączyło i saram się jakoś chałupkę upiększyć tzn podokańczać, troche poprzesttawiać. Zaplanowałam zmiane dywanu i firanek, przestawianie mebli czasochłonne to jest, a wiecie że bb to straszliwy zlodziej czasu
biggrin.gif

Suzi Ty tez tu zostajesz,do zadnych kwietniowek nie przechodzimy!Ja pomiedzy 18 a 25.04 bede miala cc i mam nadzieje,ze nie wczesniej,tak jak z mala w 35w6d.
Zanetaa jak sie czujesz?Oby naprawde dobrze i fajnie,ze z malenstwem ok!:-)
Mnie sie udalo kupic 2gwiazki czekoladowe,dla corci i mojej mamy,oraz plasteline play-doh,zestaw 12kolorow dla malenkiej-wiec Mikolaj jednak przyszedl ;-)
Teraz pozostaje pomyslec o prezencie na gwiazdke dla niej i tu zero pomyslow,bo praktycznie ma wszystko:sorry:

reklama
U nas mimo lat Mikołaj przychodzi co roku, ale...
Do R. zawsze się spóźnia z różnych względów :crazy:
W tym roku zamówiłam prezent wcześniej, ale i tak nie dotarł na czas i znów było mi głupio.
Do mnie Mikołaj za to jak zwykle się śpieszy i R. już nie może się doczekać kiedy rozpakuję i mnie namawia i nie da zaczekać do rana. Ale w tym roku chyba sam się nie mógł doczekać mojego prezentu, bo dostałam książkę Elizabeth Fenwick "Matka i dziecko. Praktyczny poradnik dla rodziców. Od poczęcia do 3 roku życia." Świetna ilustrowana książka! Polecam!Zobacz załącznik 413992

Mam nadzieję, że mężowy prezent dziś dotrze!:baffled:
super prezent .
Ja polecam jeszcze do kompletu książkę Zawistowskiego 2 części .
Super jest !!!

Witam sie w 20 tyg :-D:-)
Pięknie dziekuje za wsze życzonka, no i dal Was aby cale Wasze/Nasze;-)życie było szczęśliwe i pelne m iłości:*
Fiore Ty farciaro!!!:-D że taki Mikolaj do ciebie zawital fiu fiu :-D;-)
Wikasik kochana duza buźka dla Ciebie:*
Dusia ja tez zaraz biore się za sprzątanie:)

A u nas w tym roku Mikołaj zostawil bilety w kinie:tak: tylko powiedział że musimy sami sobie za nie zapłacić:-D a On przy okazji nam odda:-D:-D:-D
hahaha :-D:-D:-D:-D

Witam mikołajkowo:-)
Dziś z humorkiem trochę lepiej ...posprzątałam , obiadek się robi, czekam na BArtka mama go odbiera z przedszkola , prezenty czekają na balkonie(że niby mikolaj przejezdzał) już nie mogę sie doczekać jego radości ...widzieć radośc w oczach dziecka bezcenne !!! uwielbiam dawać prezenty...miłego dnia mamusie
oj tak -widok bezcenny.
Ja też uwielbiam dawać prezenty :tak::tak::-):-)

jestem i ja:) już dobrze, choć kolorowo nie było. z dzieckiem zawsze było dobrze, to tylko mój żołądek szalał:) jeszcze nie wiemy kto mieszka w brzuszku, może niedługo..

Mikołajki.. kojarzą się z coca-colą, bo to oni wymyślili wizerunek staruszka z białą brodą i w czerwonym wdzianku. Barti dostał od nas tor z zygzakiem i od wczoraj (malutki Tatuś nie wytrzymał do dzisiaj) nie robią nic poza wyścigami - czekam na rachunek za prąd:) teraz coś tam mierzą metrem żeby lepiej ustawić tor:D hihi, właśnie sie dowiedziałam - przemeblowanie robią!! (tor ma 6m (około 3 długości rzeczywistej, bo jest to pętla z przejazdem piętrowym), więc jest na środku pokoju). co ja mam z tymi chłopakami...
rodzinnych i spokojnych Mikołajek:*
No cóż przecież facet to małe dziecko.
Ja pamiętam jak Kubuś się urodził 23 grudnia ,a na gwiazdkę od taty dostał -piłkę do nogi :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Pieszczeoszka ja tez mam taka nadzieje;-)
Wszystkie mamy taką nadzieję .:-):-)

Do góry