reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
uufff placki ziemaniaczane skończone, remont łazienki też zbliża się ku końcowi więc niedługo porządki świąteczne;-)
kilolek fajnie że wpadłaś chociaż na chwileczkę:tak:
suzi ty chcesz nas tu wszystkie wyprzedzić :-D

dziewczyny mam problem bo nie mam zielonego pojęcia co kupić mojemu S na gwiazdkę... macie może jakieś pomyły? co wy kupujecie dla swoich ukochanych?;-)

Martusia w dola mnie nie wprowadzaj ;-) Mam prezenty dla szwagrow i corek,dla kuzynow i dzieciakow,dla "wloskiej rodziny przyszywanej"(starzy znajomi-spora gromadka),dla 30tu sasiadow(pierniczki,tony pierniczkow),pomysl na prezent dla Mamy i na tym koniec.Co ja dziecku kupie?Nie wiem?Co mezowi tez nie wiem,bo on nie lubi otrzymywac prezentow tylko je dawac(tak calkiem powaznie,jedyny defekt jaki w nim znalazlam;-)).I sama tez nie wiem co bym chciala dostac :zawstydzona/y:
H.E.L.P !!!:sorry:

My robimy prezenty tylko dziecia i tesciowej:tak: G i ja sobie kupilismy gre i na tym koniec brak kaski:tak:
No wlasnie faceci to male dzieci:-D Dzis bylismy u kuzynki i jej m bawil sie taki mieczem z muzyczka swojego syna,a corce wyjadal slodycze:-D Stwierdzilysmy ze na przyszly rok musi mu zrobic paczke od Mikolaja:-D
Suzi jestes majowka i niech tak zostanie:tak:
Ja sie zastanawiam kiedy mi zrobia to cc, mam termin na 12 maja,poprzednio zrobili mi 10dni szybciej niz termin. Teraz 10dni przed wychodzi 2 maj a tego dnia to racze planowanych cc nie bedzie:no: Wlasciwie jak dzidzius dluzej posiedzi w brzuszku to sie nic nie stanie:tak:

Witam i ja wieczorową mikołajkową porą :)
Ja niestety nie dostałam prezentu na mikołajki ale wolę dawać niż dostawać.

Na Święta już mam pomysły co komu kupię. Tylko czekam aż będę miała pieniążki. Cieszę się niesamowicie bo w końcu spędze znowu Święta z moja dużą rodziną :) Jeszcze tylko 14 dni i lecę do Austrii już się nie mogę doczekać. :-)

hejka Laseczki :)
Mój Xav miał jutro isc do przedszkola ale dzisiaj znowu dostał goraczke. wczoraj mu sie antybiotyk juz skonczył i najwidoczniej nic to nie pomoglo, chyba bede musiala mu badania porobic ehh

reklama
Do góry