reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

I ja Was witam mikołajkowo:)
Mój Mateusz to dziś też nie mówi o niczym innym jak o wizycie św. Mikołaja. Rano jak znalazł prezent to nie mógł się nadziwić jak ten Mikołaj do nas wszedł:) Potem pojechaliśmy na roraty i tam też przyszedł Mikołaj,w przedszkolu też ich odwiedzi no i potem u babci. Także o niczym innym dzisiaj z Mateuszem nie pogadasz:)
Ja właśnie zjadłam śniadanko, przywitałam się z Wami i idę sprzątać:)

reklama
U nas mimo lat Mikołaj przychodzi co roku, ale...
Do R. zawsze się spóźnia z różnych względów :crazy:
W tym roku zamówiłam prezent wcześniej, ale i tak nie dotarł na czas i znów było mi głupio.
Do mnie Mikołaj za to jak zwykle się śpieszy i R. już nie może się doczekać kiedy rozpakuję i mnie namawia i nie da zaczekać do rana. Ale w tym roku chyba sam się nie mógł doczekać mojego prezentu, bo dostałam książkę Elizabeth Fenwick "Matka i dziecko. Praktyczny poradnik dla rodziców. Od poczęcia do 3 roku życia." Świetna ilustrowana książka! Polecam! 1408350.jpg

Mam nadzieję, że mężowy prezent dziś dotrze!:baffled:

Witam sie w 20 tyg :-D:-)
Pięknie dziekuje za wsze życzonka, no i dal Was aby cale Wasze/Nasze;-)życie było szczęśliwe i pelne m iłości:*
Fiore Ty farciaro!!!:-D że taki Mikolaj do ciebie zawital fiu fiu :-D;-)
Wikasik kochana duza buźka dla Ciebie:*
Dusia ja tez zaraz biore się za sprzątanie:)

A u nas w tym roku Mikołaj zostawil bilety w kinie:tak: tylko powiedział że musimy sami sobie za nie zapłacić:-D a On przy okazji nam odda:-D:-D:-D

Witam majóweczki:)
również wszystkim udanych mikołajek życzę choć już "za duże" jesteśmy:-p
od rana byłam na pobraniu krwi a teraz czekam za moim S bo z pieskiem też musimy jechać do pobrania krwi.
Co do humorów to ja też je miewam i niestety wyładowuję je tylko na S... ale jest plus taki, że on podchodzi do tego z uśmiechem na twarzy i nie ma pretensji;-) nawet nie mam z kim się pokłucić:-p

dzien dobry dziewczynki!!! my z mezem raczej nie obdarowujemy sie prezentami, on twierdzi, ze cokolwiek mi kupi to i tak bede niezadowolona wiec woli dac pieniazki, zebym sobie sama kupila :/ a ja bym chciala tak od czasu dostac jakis prezent - niespodzianke. zrezta mowie mu o tym. no, w kazdym badz razie Wam wszystkim zycze dzis mnostwo fajnych prezentow i zyczen!!! :-)
suzi, gratuluje 20 tygodnia! :-)

Dziękuję za życzenia dziewczyny.
Dziś przy śniadaniu doszliśmy z mężem do wniosku, że św.Mikołaj od pewnego czasu kojarzy nam się z Coca-colą :) Od rana zajadaliśmy się czekoladowymi Mikołajami i muszę przyznać, że to były jedne z najlepszych jakie jadłam :tak:
Wikasik współczuję utraty banana;-)

reklama
Do góry