reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

witam wszystkie panie.
mnie dopadl jakis dol i tak mnie trzyma , nie mam weny na nic, meza bym zadzgala za samo to ze jest. a on chodzi i sie smieje ze hormonki szaleja...udusze w nocy.
milego dnia wszystkim

reklama
fiore moje omijaja tylko dziecko :-D.no trudno w pierwszej ciazy bylam ostoja spokoju i nic mnie nie ruszalo za to teraz wszystko we mnie buzuje a to ze jeszcze nadal wymiotuje wcale nie pomaga poczuc sie lepiej.

Cześć:)

A ja dopiero wstałam i przydałoby się zjeść jakieś śniadanko:) A potem muszę wyjść z domku pozałatwiać parę spraw, a za oknem strasznie wieje, buu!

As
dziękuję Ci bardzo, sporo tego, napewno coś wybiorę:-)

joasia zaciskam kciuki, będzie dobrze.

Pieszczoszka czekamy na Twoje wieści:)

Miłego dnia dziewczynki!

Eh tak te homorny.Samej siebie nie poznaje,ale przynajmniej wiem w czym lezy problem.Szkoda,ze reszta swiata tego nie rozumie.
Przypomnial mi sie pewien incydent z pierwszej ciazy :zawstydzona/y: Bylismy w sklepie i ktos mnie dotknal w ramie,odwrocilam sie furia z dlonmi zacisnietymi w piesci i warczac"czegooo???",a to tylko mily starszy pan podal mi rekawiczke ktora zgubilam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dobrze,ze teraz jestem ciut spokojniejsza,ale faktycznie ciaze i homorny w nich na mnie dobrze nie dzialaja ;-)

Dzień doberek kochane moje :-)
Ja wlasnie jestem w trakcie śniadanka;-)
Dziś już dużo lepszy humorek Bo wczoraj jakies płaczki mnie dopadly :eek:
Zaraz biore sie za sprzątanko, pranko i gotowanko :-D

Justyś a może wstaw sobie suwaczek będziemy widzialy na jakim etapie jesteś:tak:;-)
Fiore dobre :-D Bojowa kobieto :-p;-)

reklama
dziewczyny ile wy płacicie za prywatna wizyte?? ja nie chodze prywatnie ale chciałam sie zapisać na to usg zeby poznać płeć wkoncu. zadzwoniłam do jednego gabinetu i powiedzieli ze za usg 180zł to chyba duzo nie ???

Do góry