reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

As - niezle przejscia :happy2: A co to za rasa, ze ma az 40kg? Moja zaraza ma 20kg ale pary wiecej niz niejeden olbrzym (to mieszaniec husky - jest niesamowicie silna i wytrzymala) i wlasnie cieczkuje, wiec tez mamy atrakcje :-p

reklama
Jutro wizyta u gina o 10:00 trzymajcie za mnie kciuki prosze:happy:
Jasne ,że trzymam .
As - niezle przejscia :happy2: A co to za rasa, ze ma az 40kg? Moja zaraza ma 20kg ale pary wiecej niz niejeden olbrzym (to mieszaniec husky - jest niesamowicie silna i wytrzymala) i wlasnie cieczkuje, wiec tez mamy atrakcje :-p
To takie kochane 2 Golden Retrievery .Psy rasy myśliwskiej ,więc siłę to one mają .:-D:-D:-D

Fiore dziękuję, tak mi tez dużo to że mogę tu z wami porozmawiać, pożalić się, pośmiać się itd majówki górą :)

Suzi witaj :)

As ale się usmiałam z tych psich perypetii ale dobrze że wszystko dobrze się skończyło :)

Pieszczoszka trzymam juz od dziś :)

Ja dzisiaj byłam na dodatkowym usg ale to w odpowiednim temacie.
Kupiłam juz bilet i lecę do Austrii za 16 dni, jutro już 15!!! już się nie mogę doczekać aż zobaczę te moje mordki kochane siostrzenice i siostrzeńca :)
Gin zbadała mnie wszerz i wzdłuż i pozwoliła lecieć a to najważniejsze.

Miłego wieczoru majówki. Buziaczki dla waszych brzuszków.

Pieszczoszka &&& - snilas mi sie,cos mi sie wydaje ze bedziesz miala synka :-p
Dzis dzien nie za bardzo,ale mniejsza z tym.Kwestja przywiazania.Odezwe sie jutro.
Buziole i dobrej,spokojnej nocki!

Cześć:)

Ja tylko tak na szybko, bo czasu brak.

Wróciliśmy niedawno z chrzcin. W sukienkę jednak się nie zmieściłam - zgodnie z moimi przypuszczeniami nie dopięłam się w biuście, choć nie urósł on jakoś baaaardzo dużo. Zmuszona więc byłam kupić nowy ciuszek, co mnie akurat cieszy - garderoba ciążowa się powiększa:)
Ja za kupowanie prezentów zabieram się jutro, ale praktycznie wiem co dla kogo kupić, więc to tylko kwestia zamówienia. Zamierzam więc jutro buszować po necie w poszukiwaniu prezentów w dobrych cenach:) Zastanawiam się tylko co kupić tej małej - 3 miesięcznej? Może doświadczone mamusie macie jakiś pomysł, co w takim okresie życia dziecka może być fajne i przede wszystkim przydatne?

Suzi kochana witaj z powrotem. Gratuluję siusiaczka:)

Pieszczoszka przykro mi, że tak wyszło z Twoją pracą. Nie będę nawet pisać jak z Tobą postąpili. Szkoda słów! Trzymam jutro kciuki i mam nadzieję, że dowiesz się kto mieszka w brzuszku.

fiore również uważam, że najważniejsza jest bliskość ukochanych osób, nie tylko w święta, ale cała reszta to tylko otoczka.

Wiolka gratuluję prawka:)

Suzi, wreszcie wróciłaś!!! Witamy cieplutko!

As, współczuję smrodków ;-p moja sucz też waży 40kg i jak sobie pomyślę, że miałabym ja teraz sama podnosić- to nie ma opcji. Jak jesteśmy u weta to musimy ją stawiać na stole, bo inaczej ucieka pod stół- tak się boi igły, jak jej Pani hehe
Życzę Ci mniej porządków, a więcej odpoczynku!!!

Cześć dziewczyny :) U mnie pełnia szczęścia - szczegóły w wątku ruchy dziecka :)
Teraz się tylko witam, bo wychodzimy z mężem do znajomych, wpadnę potem :)
Mam dzisiaj cudowny dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agushka, gratuluję i zazdroszczę!

pieszczoszka1988, kciuki zaciśnięte!

U nas wszystko dobrze, brzucho mi wywaliło tak, że już bym się nie wyparła ciąży hehe. Jakieś przeczucie, że chłopak u nas będzie mnie nie opuszcza ostatnio. Chociaż jest mi obojętne, byle zdrowe było. Wczoraj byłam na zakupach i przy okazji poszłam pooglądać ubranka i są taaaakie słodkie. Na szczęście jeszcze potrafię się powstrzymać i na ten czas jeszcze nic nie kupiłam. Pozdrawiam Was gorąco!

Dobry wieczór wszystkim:)
u nas niedziela mineła fajnie wstaliśmy o 12:-pśniadanko, kąpiel pieska, moi rodzice nas odwiedzili wpadli na kawkę a potem razem skoczyliśmy na takie ogólne zakupy i tak niedziela zleciała.Jutro muszę z rana iść badania porobić bo w czwartek wizyta.
Pieszczoszka trzymam kciuki!:)
Co do piesków to ja miałam kiedyś doga który ważył 79 kg i to był dopiero kolos:-p As i współczuję takich atrakcji bo sama wiem, że do śmiechu wcale wtedy nie jest jak się patrzy jak ukochany piesek się tak męczy... jutro z moim jadę na pobranie krwi mam nadzieję, że wyniki będą dobre.
A jeśli chodzi o porządki to u nas już wszystko zrobione S wczoraj umył okna, wyszorował całą łazienkę od sufitu po podłogę i całą inną reszte zrobiliśmy tak, że praktycznie zostały same drobnostki.

reklama
Do góry