HEjja od poniedziałku bede coraz mniej zagladała tutaj... wracam do pracy na jakies 2 miesiące (fabryka krówek wzywa hehe)
Mnie tez tu będzie mało od niedzieli przez ok 2 tyg bo na urlop do Polski lecimy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HEjja od poniedziałku bede coraz mniej zagladała tutaj... wracam do pracy na jakies 2 miesiące (fabryka krówek wzywa hehe)
Stokrotko, a gdzie byłaś na tych warsztatach? Bo ja też jestem z ŁDZ i również chętnie bym skorzystała..Szkoda, że nie wiedziałam, ze jesteś Łodzianką. To była ogólnopolska akcja, warsztaty odbyły się w Grand Hotelu na Piotrkowskiej. Trzeba się było wcześniej zgłosić i zakwalifikować. Były bardzo fajnie prowadzone, główne tematy to pierwsza pomoc i bezpieczeństwo; przewożenie dziecka; karmienie; no i każdy dostał prezenty od sponsorów. Agushka, następnym razem jakbym coś wiedziała, dam Ci znać.
Dziurko ja też chętnie się wybiorę do szkoły rodzenia, uważam to za konieczność zresztą dzięki temu lepiej poznam szpital w którym chce rodzić, bo na pewno wybiorę ich ofertę.
Agushka wybrałaś już szpital w którym będziesz rodzić?