reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Czesc Patina :-)

A tak z innej beczki:laugh2: Strasznie podoba mi sie Dereszowska na tej reklamie na wątkami :laugh2:

reklama
czesc Karis:)
U nas w Bytomiu tez ladnie swieci slonko :tak:oby tak dalej

Dziewczyny u mnie na suwaczku jest ze dzidzia waży 150 gr a ja jak bylam w czwartek na wizytcie (teraz spojrzalam na fotke) i dzidzia wtedy ważyła 171 gr:eek: czyli to było ponad tydzien temu:eek: to znaczy ze rosnie maly grubasek ?:laugh2:
to się wszystko wyrównuje bo dziedziaczki różnie rosną jak wszystko mieści się w okolicach normy to jest super:tak::tak: poza tym dzieci też są podbne do nas moje wszystkie podczas usg mają podobne wymiary np obwód główki mają większy i to taka uroda

to się wszystko wyrównuje bo dziedziaczki różnie rosną jak wszystko mieści się w okolicach normy to jest super:tak::tak: poza tym dzieci też są podbne do nas moje wszystkie podczas usg mają podobne wymiary np obwód główki mają większy i to taka uroda
Ufff no to dobrze :-) uspokoilas mnie
:tak:
A ja znów jeszcze w śpiochach biegam :sorry:

Dziewczyny podzielcie się tym słońcem. U nas masakra,byłam dziś z Nati na basenie,zaparowałam auto w sumie niedaleko-2min spacerkiem od basenu i mi normalnie ręce skostniały jak pchałam wózek,do tego masakryczny wiatr i lało tak,że szok. Tak to jest jak się mieszka w krainie deszczowców.

Witam , ja na momencik tylko sie zameldowac:tak: Wczoraj moj G zaniemogl, wymiotowal, bolala Go glowa i zoladek:-( No a wieczorem ja do niego dolaczylam:baffled: Tzn tylko z bolem zoladka i rozwolnieniem chyba nas corka zarazila:baffled: Cala noc chwile przespalam a potem sie przekrecalam na boki, teraz troche odespalam ale jeszcze czuje sie zmeczona:-(Wiec wybaczcie odezwe sie jutro:tak:

reklama
Do góry