reklama
little_nina
Fanka BB :)
0,350-4,940 mikroIU/ml
Wydaje mi sie ze ksiazkowe
Dzięki Czyli wyniki dobre, jedynie WBC trochę za wysokie
Miałam na myśli jedynie nie że w internecie spotkałam sie z różnymi normami dla ciężarnych
Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki!
Ja ostatnio w kiepskiej formie, dziś mam big doła. Wszystko mnie denerwuje, co po chwile płacze. Mąż mnie wkurza głupimi komentarzami, mały się rozchorował i siedzi dziś ze mną w domu. Najchętniej zamknęłabym się sama w pokoju i spała. Kurcze, kiedy wróci mi humor i optymizm???
Ja ostatnio w kiepskiej formie, dziś mam big doła. Wszystko mnie denerwuje, co po chwile płacze. Mąż mnie wkurza głupimi komentarzami, mały się rozchorował i siedzi dziś ze mną w domu. Najchętniej zamknęłabym się sama w pokoju i spała. Kurcze, kiedy wróci mi humor i optymizm???
dusia80 to jak wróci do Ciebie to go poproś by i do mnie zawitał ;/
I do mnie. Też mnie wszystko dzisiaj dobija :-(
little_nina
A ja zamiast humoru i optymizmu poproszę troszeczke energii, bo nawet wstać z łóżka po wode nie mam siły.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja sie dzis odwarzyłam jechać autem Pojechałam po mame do pracy a pozniej nie umiałam zaparkowac przed blokiem heheheh mało brakowało bym przerysowała auto sasiada za 100tysiecy
Ja dzisiaj wyladowalam u lekarza z okazji mojego klucia w lewym boku.Zrobiono mi usg na ktorym widzialam moje slonko.Wszystko jest ok.Ponoc ma prawo bolec bo jakies wiezadla sie rozciagaja i tak juz jest.Mam sie oszczedzac(nie dzwigac synka) i czekac do usg polowkowego.Plci jeszcze nie bylo widac ale za to moj maluch ma juz 14cm w klebku i ma sie super.Coraz bardziej lubie chodzic na usg szczegolnie jak mowia krok po kroku ze wszystko jest w normie)
reklama
WIOLKA1509
suse to swietnie ze z maluszkiem wszystko ok. to teraz prosze postepowac wedlug zalecen lekarza i odpoczywac...
Podziel się: