Sama wiesz jak to jest z tym odpoczywaniem kiedy po domu biega maly szkodnik)Maz wysluchal diagnozy i jakos se do serca tego nie wzial.Pobiegl zaraz po lekarzu pomagac bratu na budowie jak by blizsza rodzina pomocy nie potrzebowala!Ja nigdy nie zrozumiem facetow(to jakis nie udany podgatunek)
reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
suse ja juz nawet nie staram sie ich zrozumiec... co najwyzej staram sie tolerowac;-)
moja corcia akurat juz tak nie potrzebuje noszenia na rekach , ale uwagi jeszcze tak i nieraz padam na pyszczek.
ale jak sobie pomysle o rocznym maluchu ktorego nie ma sie nosic na rekach to jakos tego nie widze.
moze chociaz uda sie zabawi zamienic na bardziej siedzace, klocki, samochodziki , pilka , gdzie maly bedzie biegac a ty siedziec?
moja corcia akurat juz tak nie potrzebuje noszenia na rekach , ale uwagi jeszcze tak i nieraz padam na pyszczek.
ale jak sobie pomysle o rocznym maluchu ktorego nie ma sie nosic na rekach to jakos tego nie widze.
moze chociaz uda sie zabawi zamienic na bardziej siedzace, klocki, samochodziki , pilka , gdzie maly bedzie biegac a ty siedziec?
WIOLKA1509
suzi pewnie ze mozna. od poltora roku pisze ze staraczkami 2011 i to sa niki dziewczyn z tego watku oraz imiona ich dzieciaczkow lub daty prognozowanych porodow. ciagle bylo zamieszanie z tym kiedy ktora ma rodzic i dlatego zrobilam sobie taki suwaczek.
suzi1
Kocham Cię synuś
Super:-) a rurka nie udzielala sie u nas?suzi pewnie ze mozna. od poltora roku pisze ze staraczkami 2011 i to sa niki dziewczyn z tego watku oraz imiona ich dzieciaczkow lub daty prognozowanych porodow. ciagle bylo zamieszanie z tym kiedy ktora ma rodzic i dlatego zrobilam sobie taki suwaczek.
I jeszcze dziura w skrpecie...wiecie co u niej?
WIOLKA1509
rurka pisala na weterankach troche, a teraz pisze jeszcze na czerwcowkach.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
suzi 1 dobre pytanie hehe tez sie zastanawiałam co Wiola ma pod tymi suwaczkami
WIOLKA1509
dziewczyny tajemnica rozszyfrowana;-)
suzi1
Kocham Cię synuś
A dziurka? wiesz co u niej? z tego co pamietam ona spodziewa sie blizniakowrurka pisala na weterankach troche, a teraz pisze jeszcze na czerwcowkach.
Pieszczoszka ja juz tak mam, wole zapytac wprost niz zachodzic w glowe o co chodzisuzi 1 dobre pytanie hehe tez sie zastanawiałam co Wiola ma pod tymi suwaczkami
reklama
WIOLKA1509
suzi niestety nic nie wiem o niej
Podziel się: