reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Ja namiętnie używam kremów typu push-up, przy moich "normalnych" piersiach rozmiaru nie wiadomo jakiego, w okolicach polskiego poprawnego H, ciężko by sie było bez nich obyć ;) Boje sie co będzie po ciąży :(

I sie wkurzyłam dziś, miałam badania odebrać, labolatorium czynne teoretycznie do 18 o 17.40 było już zamknięte :/ I musze do jutra czekać :[

reklama
ja mam normalnie 85 c i juz musze kupic wiekszy bo mi sie wylewaja cyce po bokach hehehe :happy: świetny jest tez nie drogi krem w aptece (do biustu i brzuszka) ZIAJA ZIAJKA mamma mia od 4 miesiąca ciąży

Ja tam dla siebie chce mieć ładne piersi a nie dla chłopa.
Kiedyś miałam miseczkę A. :szok:
Ale po pierwszym poronieniu wpadłam w depresje i przez leki zajadanie nerwów przytyłam 30 kg, no i tym sposobem mam teraz D.
Z moich ówczesnych znajomych nikt nie chce w to wierzyć. Więc pokazuję mój stanik z tamtego okresu :-D
oczywiście był to push up plus milion wkładek :rofl2:

Ja Nati chciałam karmić do pół roku,udało się tylko 8 tyg. Dla mnie to była mega wygoda,zwłaszcza w nocy,brałam z łóżeczka do nas do łóżka,pzystawiałam do piersi i zasypiałam. Często budziłam się po 2-3 godz a Ona sobie spała słodko z ustami przy piersi. Przynajmniej by się sama obsłużyła jakby zgłodniała w między czasie ;-)
Teraz nie mam pojęcia jak długo się uda,ale na pewno chcę spróbować karmić.Może być trudniej bo Nati będzie miała 1,5 roku i nie wiem czy będe mogła sobie pozwolic na to aby pół dnia z dzieckiem przy piersi siedzieć. Życie zweryfikuje.

Ziajki nie używałam jeszcze, jest zresztą jako następny w planach. Teraz używam Eveline Slim extreme 3D, wcześniej używałam Miraculum Ultra Slim Serum ujędrniająco - wypełniające do biustu Push-Up i był świetny, niestety nie pamietam gdzie go kupiłam ;) Zauważyłam że teraz, w ciąży one w końcu działają tak jak powinny i rzeczywiście ujędrniają. Wkurza mnie to że mam teraz paskudnie wrażliwą skóre i wszelkie szwy i inne cuda na ubraniach mnie drażnią, a noszenie stanika to koszmar, dlatego pozwalam sobie w domu na nie zakładanie go, boje sie że bede tego żałować ;)

Witajcie!
Jestem bardzo zmeczona dzis i obolala.Po krzywej glukozy z rana,wymiotuje caly dzien i cisnienie mam przy ziemi,a do tego bola mnie nerki.Odezwe sie jutro na spokojniej.
Dobranoc!

Z nerwów usmażyłam prawie 30 naleśników,poodkurzałam całe piętro i brzuch mnie ciągnie.:baffled::baffled::baffled:
Stres rośnie z każdą sekundą :baffled::baffled:
no wiem wariatka ze mnie :-D:-D:-D:-D:-D

tez nie nosze w domu stanika bo za bardzo mnie denerwuje....

AS 76 ale mi smaka narobiłaś cholera....

Poprosiłam żeby zostały usuniete dwa tematy takie jak:LATANIE SAMOLOTEM I CZY WIERZYCIE W TO?

własnie zostały usuniete żeby nie zaśmiecały nam forum

reklama
No ja sie boje tego nie noszenia stanika no bo przy rozmiarze H to ciężar jednak spory jest, nie chce sie później o nie potykac :/

Byłabym nie tyle za wywalaniem tematów, co zrobieniem tematu typu "śmietnik", gdzie wrzucałoby sie takie rzeczy. Niech sobie w świętym spokoju tam leżą i kwitną. Do usunięcia byłyby także raczej tematy typu "sny", "czy też macie takie humory", takie tematy można spokojnie w tym temacie poruszać.

Plecy czasami tak bolą że wstać nie moge, sturlać sie musze i dopiero ostrożnie podnieść. No cóż-starośc nie radośc

Do góry