reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Ja namiętnie używam kremów typu push-up, przy moich "normalnych" piersiach rozmiaru nie wiadomo jakiego, w okolicach polskiego poprawnego H, ciężko by sie było bez nich obyć ;) Boje sie co będzie po ciąży :(

I sie wkurzyłam dziś, miałam badania odebrać, labolatorium czynne teoretycznie do 18 o 17.40 było już zamknięte :/ I musze do jutra czekać :[

reklama
ja mam normalnie 85 c i juz musze kupic wiekszy bo mi sie wylewaja cyce po bokach hehehe :happy: świetny jest tez nie drogi krem w aptece (do biustu i brzuszka) ZIAJA ZIAJKA mamma mia od 4 miesiąca ciąży

Ja tam dla siebie chce mieć ładne piersi a nie dla chłopa.
Kiedyś miałam miseczkę A. :szok:
Ale po pierwszym poronieniu wpadłam w depresje i przez leki zajadanie nerwów przytyłam 30 kg, no i tym sposobem mam teraz D.
Z moich ówczesnych znajomych nikt nie chce w to wierzyć. Więc pokazuję mój stanik z tamtego okresu :-D
oczywiście był to push up plus milion wkładek :rofl2:

Ja Nati chciałam karmić do pół roku,udało się tylko 8 tyg. Dla mnie to była mega wygoda,zwłaszcza w nocy,brałam z łóżeczka do nas do łóżka,pzystawiałam do piersi i zasypiałam. Często budziłam się po 2-3 godz a Ona sobie spała słodko z ustami przy piersi. Przynajmniej by się sama obsłużyła jakby zgłodniała w między czasie ;-)
Teraz nie mam pojęcia jak długo się uda,ale na pewno chcę spróbować karmić.Może być trudniej bo Nati będzie miała 1,5 roku i nie wiem czy będe mogła sobie pozwolic na to aby pół dnia z dzieckiem przy piersi siedzieć. Życie zweryfikuje.

Ziajki nie używałam jeszcze, jest zresztą jako następny w planach. Teraz używam Eveline Slim extreme 3D, wcześniej używałam Miraculum Ultra Slim Serum ujędrniająco - wypełniające do biustu Push-Up i był świetny, niestety nie pamietam gdzie go kupiłam ;) Zauważyłam że teraz, w ciąży one w końcu działają tak jak powinny i rzeczywiście ujędrniają. Wkurza mnie to że mam teraz paskudnie wrażliwą skóre i wszelkie szwy i inne cuda na ubraniach mnie drażnią, a noszenie stanika to koszmar, dlatego pozwalam sobie w domu na nie zakładanie go, boje sie że bede tego żałować ;)

Witajcie!
Jestem bardzo zmeczona dzis i obolala.Po krzywej glukozy z rana,wymiotuje caly dzien i cisnienie mam przy ziemi,a do tego bola mnie nerki.Odezwe sie jutro na spokojniej.
Dobranoc!

Z nerwów usmażyłam prawie 30 naleśników,poodkurzałam całe piętro i brzuch mnie ciągnie.:baffled::baffled::baffled:
Stres rośnie z każdą sekundą :baffled::baffled:
no wiem wariatka ze mnie :-D:-D:-D:-D:-D

tez nie nosze w domu stanika bo za bardzo mnie denerwuje....

AS 76 ale mi smaka narobiłaś cholera....

Poprosiłam żeby zostały usuniete dwa tematy takie jak:LATANIE SAMOLOTEM I CZY WIERZYCIE W TO?

własnie zostały usuniete żeby nie zaśmiecały nam forum

reklama
No ja sie boje tego nie noszenia stanika no bo przy rozmiarze H to ciężar jednak spory jest, nie chce sie później o nie potykac :/

Byłabym nie tyle za wywalaniem tematów, co zrobieniem tematu typu "śmietnik", gdzie wrzucałoby sie takie rzeczy. Niech sobie w świętym spokoju tam leżą i kwitną. Do usunięcia byłyby także raczej tematy typu "sny", "czy też macie takie humory", takie tematy można spokojnie w tym temacie poruszać.

Plecy czasami tak bolą że wstać nie moge, sturlać sie musze i dopiero ostrożnie podnieść. No cóż-starośc nie radośc

Do góry