reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Clue, Lulka obiecuje, że jak optymizm i dobry humor do mnie powrócą to z pewnością się z Wami podzielę. Póki co jednak nie wraca. Dziewczyny jak tak dalej pójdzie to albo moi ze mną nie wytrzymają albo ja z nimi:(
Suzi1 dzięki bardzo. Dobrze Was mieć Kochane, człowiekowi lżej na sercu jak się wygada...
Miłego wieczoru!!!

reklama
Mi troche energii wróciło, choc niewiele na razie.
Rano zapchalam chłopaków do przedszkola i wróciłam ledwo zywa. W obie strony to jakies 7 km, fakt, ze z powotem juz tylko 1 i to lzejszy na wozku. Normalnie Kube odbiera tesciowa ale okazalo sie ze musze isc jeszcze raz po poludniu podpisac anek do umowy (koiecznie dzis) grrr a ja juz po ranku bylam padnieta. Jak wrócłam o 17 to ledwo na oczy patrzylam, masakra, 0 kontaktu

kurde dzis od rana mnie cos tak kłuje co jakis czas w brawym boku.... oczywiscie odrazu mysl czy z dzidzia wporzadku wszystko....ale z tego co czytam to prawie kazda z nas albo cos boli w dole brzucha albo jakies skurcze ...wiec poprostu to chyba naturalne;) ok wracam do picia mojej INKI he :)

Eh,wlasnie ciaza to nie przelewka.Jestem bez zycia.Nic mi sie nie chce,ale wiem z jakiej przyczyny.Dziecko w brzuchu szaleje,az sie przyjemnie dziwie ze dzis tak duzo :-) Przepraszam,ale na wiecej nie mam sily.
Dobranoc(jak sie nie bede odzywac,to sie nie martwcie,po prostu jestem nie do zycia)

Ja przez pare dni niemalze zapomnialam, ze kogos nosze w brzuchu. Ale od wczoraj cos mnie pokluwa w lewym boku, a przed chwila z prawej nieco nizej. Chyba sie maluch zaczyna rozpychac :)

Dzień dobry!

Suzi dziękuję Ci za zainteresowanie:* :-)
Faktycznie kiedyś tu do Was zajrzałam ale potem i czasu było mniej i w ogóle jakoś tak wyszło:rofl2:
Mam jednak nadzieje,że uda mi się jeszcze wkręcić do tego jakże zacnego grona "Majowych Mam" ,jeśli oczywiście mnie przyjmiecie:-)

czesc dziewczyny!
dziuraWskarpecie zapraszamy do pisania:tak:
Wikasik ja czasami tez sie zapominam, ale wtedy maluch mi zapodaje kopniaka i juz pamietam:-D
fiore odpoczywaj!!!!
Dzis corka poszla do przedszkola wiec mam czas na sprzatanie:-D Wczoraj bylam taka zmeczona ze nie mialam siely sprzatac:tak:ale dzis nadrobie:tak:
U nas dzis pogoda bleeee:angry: Szaro i buro i moze popadac:-(

reklama
Dorka dziękuję:-)
U mnie też szaro,buro i ponuro,aż sie wstac nie chce a jeszcze z moimi skłonnościami zasypiania wszedzie i w kazdej pozycji to juz w ogóle spie non stop:)

Do góry