reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

witam dziewczynki :) ja w poniedzialek robilam test i wyszly 2 kreseczki. a wlasciwie to zrobilam 3 testy :) wg kalkulatorow internetowych wychodzi ze bede rodzic 22 maja 2012 :) w poniedzialek 19.09 ide do lekarza. postanowilam napisac bo jestem w pracy i od tygodnia nie moge sobie poradzic z okropna sennoscia :) po powrocie z pracy klade sie do lozka - spie 2 godziny, zjem cos i z powrotem do spania, to jest jakis koszmar :) poza tym to mam troche pilnej pracy a na niczym nie moge sie skupic :) ach...
powiem jeszcze ze to moja pierwsza ciaza

Gratulacje!!!!!:-D

a co do objawowo to bol piersi tez mam jak sie rozbieram to sie odczuwa bardzo...ale wiecie co naprawde pomimo tych uciazliwych rzeczy jak wymioty i to ze nas cos boli to jednak te objawy ciazy zaliczam na pozytyw ..fajnie czuc ze cos sie dzieje ze to ta mala fasolka robi takie rzeczy z nami ;-)

reklama
bedzie dobrze! widze ze Xavierek to juz duzy kawaler :) ale Ci zazdroszcze ze nie pracujesz :) ja sie biore, obym tylko nie zasnela na klawiaturze ;) milego dzionka! do pozniej :)

nie ma co zazdroscic ze nie pracuje hehe
planowalam teraz wreszcie ruszyc dupe i isc do jakiejs roboty a tu sie okazalo ze jestem w ciazy hehe
ehh i znowu bedzie nic nie robienie
wczesniej mowilam dla znajomych ze wybieram sie do pracy i teraz jak mowie im ze jestem w ciazy to mowia ze specjalnie zaszlam zeby znowu posiedziec kolejne 3 lata w domu
ehh brak slow
a ja z wielka checia bym sie wyrwala do pracy

Dziewczyny, czy ktoras z Was bierze Duphaston?
Martus ja biore duphaston 3x1 i luteine waginalnie 2x1
A dlaczego pytasz?

u mnie jest podobnie z tym że to już kilka dni trwa chodzę naminowana i czekam kiedy wybuchnąć a najbardziej obrywa właśnie mąż :(
a jak u was dziewczyny z ochotą na sex ja nie mam wogule, jestem taka oschła mógł by dla mnie wogule nie istniec w tej chwili masakra co te hormony robia z nami:( mam nadzieję że to szybko wróci do normy
jestem zła sama na siebie
Ja mam straszną ochotkę na mężulka,ale teraz mamy calkowity zakaz :-( W sumie to mam zakaz na wszystko...mam tylko leżeć...gin nawet zabronił autkiem jeździć :dry: no ale lepiej dmuchać na zimne :tak:
witam dziewczynki :) ja w poniedzialek robilam test i wyszly 2 kreseczki. a wlasciwie to zrobilam 3 testy :) wg kalkulatorow internetowych wychodzi ze bede rodzic 22 maja 2012 :) w poniedzialek 19.09 ide do lekarza. postanowilam napisac bo jestem w pracy i od tygodnia nie moge sobie poradzic z okropna sennoscia :) po powrocie z pracy klade sie do lozka - spie 2 godziny, zjem cos i z powrotem do spania, to jest jakis koszmar :) poza tym to mam troche pilnej pracy a na niczym nie moge sie skupic :) ach...
powiem jeszcze ze to moja pierwsza ciaza
Wielkie gratki i witamy wśród majóweczek ;-)

Jeszcze w piżamie siedzę :-D mężulek poszedl do pracy :-(

Witam wszystkie majówki:-)

11 i 12 września pokazały sie dwie kreski. Termin wychodzi na około 16 maja 2012. W przyszły wtorek pierwsza wizyta. Mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze. To moja druga ciąża, pierwsza - córka kończy 9 lat:-)

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie majówki:-)

11 i 12 września pokazały sie dwie kreski. Termin wychodzi na około 16 maja 2012. W przyszły wtorek pierwsza wizyta. Mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze. To moja druga ciąża, pierwsza - córka kończy 9 lat:-)

Pozdrawiam!

witam :) widze ze jestesmy na tym samym poziomie :) jak u Ciebie z objawami? bo ja nie daje rady z sennoscia. niby jestem w pracy a tak jakbym nie byla... zasypiam nie moge sie skupic... chyba bede musiala od jutra zrobic sobie wolne przynajmniej te 2 dni do konca tygodnia...

Hej she_84:-)

Z objawów to lekkie bóle podbrzusza przez ostatnie kilka dni, ale właściwie już mijają, ponadto cięższe piersi;-). Senność nie dokucza na razie, w pierwszej ciąży spałam na okrągło.
Pozdr.

Dziewczyny wiec robie liste :)

Prosze wysylac mi na priva wiadomosci z danymi:

1. Data terminu porodu
2. Nick
3. Imię
4. Wiek
5. Miejsce zamieszkania
6. Posiadane dzieci (imie, wiek)
7. Płeć swojej fasolki

Jesli nie macie ochoty ujawniac ktoregos z punktow to prosze pytanie ominac :)

reklama
Suzi, pytałam poniewaz mam po tym leku dziwną wydzielinę, choc biore ja doustnie. Zrobil mi sie jakis kisiel, pomyslałabym ze to jakis grzybek gdyby nie fakt ze zaczelo sie gdy zaczelam brac tabletki. Co tym myslisz?
Gratuluję nowym Majowym Mamusiom:)
Odnosnie nasrtrojow, to mijaja dopiero po pologu, ja podziwiam mojego męża że sie ze mną w tym czasie nie rozwiódł, poniewaz ja sama ze sobą wytrzymac nie mogłam. Teraz jest troszkę lepiej.

Do góry