reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

u mnie jest podobnie z tym że to już kilka dni trwa chodzę naminowana i czekam kiedy wybuchnąć a najbardziej obrywa właśnie mąż :(
a jak u was dziewczyny z ochotą na sex ja nie mam wogule, jestem taka oschła mógł by dla mnie wogule nie istniec w tej chwili masakra co te hormony robia z nami:( mam nadzieję że to szybko wróci do normy
jestem zła sama na siebie

ja tez chodze nerwowa ;-) czasem mam ochote pozabijac wszystkich

a co do sexikowania to ojjjj na szczescie u mnie te hormony dzialaja s trone na plus i mam ciagle ochote ;-) na mojego mezczyzne ;-) ;-)

a wogole to dziendoberek kochane :*
my juz w pracy dzis masakryczny poranek pol godziny w toalecie i wypluwalam zoladek ;-(

reklama
hejka Wszystkim
a ja sie nie wyspalam, siku mi sie chcialo i tak trzymalam, trzymalam az sie wkurzylam i poszlam a potem wiadomo czlowiek rozbudzony i spac sie nie chcialo hehe ehh uroki ciazy :)

witam dziewczynki :) ja w poniedzialek robilam test i wyszly 2 kreseczki. a wlasciwie to zrobilam 3 testy :) wg kalkulatorow internetowych wychodzi ze bede rodzic 22 maja 2012 :) w poniedzialek 19.09 ide do lekarza. postanowilam napisac bo jestem w pracy i od tygodnia nie moge sobie poradzic z okropna sennoscia :) po powrocie z pracy klade sie do lozka - spie 2 godziny, zjem cos i z powrotem do spania, to jest jakis koszmar :) poza tym to mam troche pilnej pracy a na niczym nie moge sie skupic :) ach...
powiem jeszcze ze to moja pierwsza ciaza

witam dziewczynki :) ja w poniedzialek robilam test i wyszly 2 kreseczki. a wlasciwie to zrobilam 3 testy :) wg kalkulatorow internetowych wychodzi ze bede rodzic 22 maja 2012 :) w poniedzialek 19.09 ide do lekarza. postanowilam napisac bo jestem w pracy i od tygodnia nie moge sobie poradzic z okropna sennoscia :) po powrocie z pracy klade sie do lozka - spie 2 godziny, zjem cos i z powrotem do spania, to jest jakis koszmar :) poza tym to mam troche pilnej pracy a na niczym nie moge sie skupic :) ach...
powiem jeszcze ze to moja pierwsza ciaza

Gratuluje :)
mnie lekko piersi bola [tylko wtedy jak sie je dotkne], siku w nocy chodze i jest mi zle czasami ale wymiotow nie ma ani sennosci :)

ja o piersiach to nie wspomne :) tak mnie wczoraj bolaly ze chodzic nie moglam :) a brzuch mnie nie boli tylko jak leze... i te nastroje... jak tak dalej bedzie to mnie maz zostawi ;) kurcze, jak to jest ze boli, spac sie chce, wszystko wkurza... i te wszystkie dolegliwosci sa takie fajne? :)

reklama
Witam nowe mamusie.
oj tak bedzie jazda bez trzymanki hehe
nie wiem czy wyrobie z dwojka dzieciakow :)
jedna wielka masakra bedzie hehe
nad tym samych się ostatnio zastanawiałam. Ale u Ciebie Xav to już duży chłopczyk i pewnie sporo pomoże przy maluszku.

Ostatnia edycja:
Do góry