reklama
https://www.babyboom.pl/forum/members/dziurawskarpecie-75744.htmldziurawSkarpecie 3476,50 ( mIU/ml ) taki mam wynik, rozmawiałam z położną chwilę w przychodni i powiedziała mi, że do ginekologa najlepiej troszkę zaczekać jeszcze, bo za wcześnie w tym tygodniu i może jeszcze nie być widać nic na usg.Zapisali mnie na 26 września, także jeszcze troszkę ... pozdrawiam cieplutko
Ostatnia edycja:
Byłam w tym samym tygodniu co Ty teraz. Po badaniu dopochwowym lekarz stwierdził, że wszystko jest w jak najlepszym porządku i pokazał na monitorze plamkę, mówiąc, że to właśnie jest ciąża :-) Na wstępie to była dla mnie tylko czarna plamka, ale teraz to najpiękniejsza kluseczka na świecie
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Ante o to pięknie! I w ogóle super, że tak szybciutko.
Laura...o witam koleżankę z wątku starankowego. Ile Ty się kochana starałaś bo mnie sie wydawało, że własnie pare cykli. Nawet Iwasek przy wierszyku nie wiedziała co napisać.
Laura...o witam koleżankę z wątku starankowego. Ile Ty się kochana starałaś bo mnie sie wydawało, że własnie pare cykli. Nawet Iwasek przy wierszyku nie wiedziała co napisać.
u mnie jest podobnie z tym że to już kilka dni trwa chodzę naminowana i czekam kiedy wybuchnąć a najbardziej obrywa właśnie mąż
a jak u was dziewczyny z ochotą na sex ja nie mam wogule, jestem taka oschła mógł by dla mnie wogule nie istniec w tej chwili masakra co te hormony robia z nami mam nadzieję że to szybko wróci do normy
jestem zła sama na siebie
a jak u was dziewczyny z ochotą na sex ja nie mam wogule, jestem taka oschła mógł by dla mnie wogule nie istniec w tej chwili masakra co te hormony robia z nami mam nadzieję że to szybko wróci do normy
jestem zła sama na siebie
reklama
:-) miłego dnia wszystkim :-) pewno nie będę miała jak napisać w ciągu dnia bo maraton w pracy, ale myślami będę z Wami:-) do wieczorka
annte czekam na ten dzień kiedy też zobaczę moją Kropeczkę :-) mam nadzieję, że szybko minie i będzie 26 i wizyta:-)
annte czekam na ten dzień kiedy też zobaczę moją Kropeczkę :-) mam nadzieję, że szybko minie i będzie 26 i wizyta:-)
Podziel się: