reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Agushka ja tez dzis ide szukac jakies kurtki na zime bo juz mam takie opiete ze :szok: - w cycuchach sie nie dopinam, brzuch obciska:confused2: popatrz na allegro kurki ciazowe uzywane- ja patrzylam na ebay, ale powiem ze ceny prawie dobijaja do nowych, wiec pomyslalam ze moze uda mi sie znalezc nowa a potem sprzedam i kasa mi sie zwroci.
Boje sie ze troche za pozno sie obudzilam z kupnem kurtki- podobala mi sie jedna na stronie h&m taka ortalionowa i nawet przeceniona ale na stronie juz wyprzedana a nie wiem jak w sklepie.

Dziewczyny wy kupujecie o rozmiar wiekszy jak teraz kurtki czy mam dopasowac do teraz????? jak ktoras kupowala to prosze o oswiecenie:tak:

reklama
Witam,
Agushka
ja juz kupilam kurtke w H&M:tak: Szukalam w lumpeksach ale nic nie znalazlam, wszystkie cieniutkie,a jak grube to rozmiar S, a ja mam 44:eek:
andav w H&M byly obnizki o 50%:tak: Dalam za moja kurtke 119zl, ma rozmiar 44 ale wypada wiekszy,nie jest typowo ciazowa, starczy mi spokojnie do konca zimy:tak:
fiore witaj, wszystkiego najlepszego dla mezusia:tak:Moja corka obudzila mnie o 6.20 i tez wolala o mleko:-D
Wikasik ciesze sie ze wizyta udana:tak:Fajny tez program naukowy:tak: Tez bym chciala zobaczyc moje malenstwo ale to pewnie dopiero za miesiac jak nie pozniej:-(
As kciuki zacisniete:tak:
karis ja tez wczoraj zrobilam drozdzowke, syn juz mnie namawial od tygodnia:tak:
dusia oby wszystko sie ulozylo:tak:Moj G tez jest troche zlosliwcem,ale ja nie mam sily sie klocic wiec mu ustepuje:tak:
I juz nie wiem co komu:zawstydzona/y:
Ja mam juz obiad wstawiony(gulasz robie):tak:Teraz troche relaksu na BB,pozniej jeszcze zajrze:tak:

Dzień dobry mamunie;) ja wczoraj miałam problem z internetem i normalnie az mnie nosilo w domu....OD kad jestem w ciazy jestem strasznie nerwowa byle co mnie denerwuje....hmmm nawet przy okresie nie byłam nigdy taka... a jak z wami ?

Ja biorę Prenatal, ale od kilku dni. Gigantyczne dawki różnych witamin, niektóre po 400% dziennego zapotrzebowania. Dawałam 42zł za 90 tabletek. Z prawdopodobnych wad- nie wiem czy to od tego, ale zaparcia wracają :/

Nie jestem pewna ale w Polsce jod chyba nie jest aż tak potrzebny?

Ostatnia edycja:
witam
znowu kilka dni sie nie odzywalam ale to dlatego ze weny do pisania cos brak.
dzis mala dala mi pospac bo zamiast o 6( tak zawsze wstaje) obudzila sie o 8.
ja nadal przeziebiona
ogolnie tez jesten nerwowa i meza bym zabila za byle co , a on chodzi i mowi ,,oh te hormony ":-)czym doprowadza mnie do wrzenia .
co u was dzieczyny ? jak samopoczucie?

U mnie jest na odwrot mam niedoczynnosc tarczycy(Hashimoto) i ja musze uwazac aby nie bylo jodu w witaminach.Wczoraj bylam na badaniach z nadzieja ze zrobia mi usg a tu niestety zwykle badanie krwi,moczu,cisnienia,wagi i takie ginekologiczne na wysokosc szyjki i ph sluzu.W sumie wszystko ok.Zeby nie ta tarczyca to mogla bym spac spokojnie a tak martwie sie czy moje malenstwo zdrowe sie urodzi.Nastepny termin polowkowy mam 12 grudni.Juz sie niemoge doczekac.

reklama
A ja sie własnie troche schizuje czy nie mam niedoczynności. Miałam straszny problem z schudnięciem, mimo ostrej diety i ćwiczeń schudłam całe 2 kg w ciągu 3 miesięcy. Rok temu robiłam sobie badania pod tym kątem, jedyne co sie doprosiłam od lekarza to TSH i ogólne. TSH wyszło mi 3,71 przy normie do 4, cholersterol zdecydowanie za wysoki. Lekarz powiedział że wszystko ok, ale później widział mnie inny, całkowicie przypadkiem i stwierdził że mimo takiego wymiku moge mieć. Niestety ten cudowny lekarz stwierdził że se moge prywatnie iść. Z braku czasu i kasy nie poszłam :/

A teraz jutro ide na badania, zrobie sobie przy okazji tarczycowe, ale sie boje. Jak mogłam być taaaką idiotką żeby o tym zapomnieć. :wściekła/y:

Do góry