reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Dziewczyny,ja znowu z trzezwym rozumem.Nie przestraszajcie sie,nie martwcie sie i nie smuccie.Mozecie sie za nich tylko modlic,ale nie martwcie sie co bedzie i badzcie spokojne.Tylko spokoj i wiara nam dopomoze.

Dziewczyny nie ogarniam tego porąbanego świata .
Jasinek miał żyć !!!
Był zupełnie zdrowy ,donoszony,wyczekany,wszystko było przygotowane :baffled::baffled::baffled:
Co tam się stało?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Porąbane życie.
Chodzisz całą ciążę ,starasz się ,żeby wszystko było dobrze ,robisz badania ,dbasz o siebie ,rodzisz ....
i nie wiesz co Cię spotka za chwilę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pisałam już jakiś czas temu .
Ciąża to dopiero początek.
I co ,że badania,że genetyczne w porządku ,że prawidłowo rośnie,że się rozwija ...
Jedna chwila i szlag wszystko trafia :angry::angry::angry::angry:
Porąbany świat.:angry::angry::angry:
Siedzę i ryczę ,łzy same lecą ,ręce się trzęsą .Nie umiem się opanować ...:baffled::baffled::baffled::baffled:
Emy kochana wiem co czujesz ,a jednak nic nie mogę zrobić .
Jestem z Wami całą duszą.
Zapalam dla Jasinka (*)(*)(*)

gdy byłam w poprzedniej ciąży to myslałam sobie ze gdyby mojemu dziecku cos sie stalo to odebrałabym sobie zycie:( teraz mysle ze gdyby cos poszlo nie tak to musiałabym zyc dla Stasia ale to byłabym tylko marna wegetacja....:(

As spokojnie Kochana.Na ile mozesz badz silna,reszta dziewczyn tez.
Wychodze,musze przez to przejsc fizycznie,komputer mi w tym przeszkadza...
6803_251395821_ange_triste_statue_h1.jpg ...is not the end...

As spokojnie Kochana.Na ile mozesz badz silna,reszta dziewczyn tez.
Wychodze,musze przez to przejsc fizycznie,komputer mi w tym przeszkadza...
Zobacz załącznik 406902 ...is not the end...
fiore ja to wiem ,cholerne życie toczy się dalej ,a tam Emy z tym wszystkim .
Miała mieć Jasinka by ukoić ból po chłopcach,miał wypełnić cały jej wolny czas ....
Boże gdzie jesteś !!!!!

Dziewczyny ja jestem naprawdę spokojna ,ale ja tego nie rozumiem ...
Dopingował Emy prawie cały świat i od rana prawie cały świat forum modlił się za Jasinka .
A bóg znów na wszystko się wypiął !!!
Po co mu kolejny aniołek?
Za mało ma tych naszych?
Nie mógł oszczędzić Emy tego bólu?
To jest ból nie do zniesienia :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Tylko rodzice czują taki rozrywający ból...
Przecież Bóg ma całe zastępy aniołków .
Po co mu jeszcze Jasinek !!!!
Boże nawet nie wiesz co zrobiłeś !!!!!

Asiku, tego to juz chyba nikt nigdy nie zrozumie...to straszne:( a wiesz jak tam sie mają rodzice Jasienka:( wiem to glupie pytanie, ale moze mozna im jakos pomoc...

Marta Emy się nie odezwała po tamtym poście.
Ona jest w Egipcie w Hurgadzie.
Tam są inne obyczaje,inny świat.
Teraz ma żałobę ,to jej czas ....
to jej wyjątkowy czas
trudno wymagać ,żeby siedziała w takiej chwili na forum.
Ona jest po CC ,wszystko ją jeszcze boli...
Biedna Emy ...

W Egipcie? ja pier... jak byłam w ciąży ze Stasiem i chciałam polecieć na wakacje do Egiptu to moja lekarka mi zabronila, poniewaz tam maja ponoc fatalną opiekę medyczną...
rozumiem ze teraz nie ma jej na forum, to oczywiste...
kurcze...biedna kobieta, jest teraz z tym ogromnym bolem w tym odległym, tak innym od naszego swiecie...

reklama
W Egipcie? ja pier... jak byłam w ciąży ze Stasiem i chciałam polecieć na wakacje do Egiptu to moja lekarka mi zabronila, poniewaz tam maja ponoc fatalną opiekę medyczną...

A ja mam przyjaciółkę która w Egipcie ( w Kairze) miała prowadzoną ciążę (bliźniaczą zresztą ;-) ) i bardzo sobie chwaliła,wiem,ze chodziła też na prywatne wizyty ale nie słyszałam od niej złego słowa na tamtejszą opiekę medyczną. Dużo też zależy od tego na jakiego lekarza się trafi.

Do góry