reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Podobno przy wysokim ciśnieniu niewskazane są napoje z kofeiną, czyli między innymi cola. No i cukry i masa chemii, ale wiadomo nie przesadzajmy. Ja pije w ciąży to na co mam ochote, na poczatku, zanim jeszcze wiedziałam potrafiłam wypić 4 litry soku pomarańczowego dziennie ;) Później moje niskie ciśnienie jeszcze bardziej spadło i żłopałam cole ;) A teraz mam jazde na herbate z dzikiej róży, a na ciśnienie pije 2-3 kawy dziennie i wiem że moge sobie na to pozwolić, bo bez kofeiny moje ciśnienie spada do 90/40, czyli prawie trup ;)

as ty to nocny marek jestes:-D:-D nie boisz sie tak po nocy sama spacerowac:confused: ja to przezucalam sie na drugi bok o 1.30 :) tyle ze ja mam o 6tej pobudke :tak:
Mieszkam przy głównej ulicy i to na 2 strony oświetlonej.
Po za tym jestem w końcu na swoim terenie i całe towarzystwo tutaj znam.
Powiedziałabym,że raczej mnie pilnują niż by mi się jakaś krzywda stała.:-D:-D
Obok mnie jest siedziba ochrony i policja bez przerwy też jeździ .Nieraz policjanci się zatrzymują aby pobawić się z moimi z psami ,więc ci co ewentualnie mogliby cokolwiek mieć do mnie boją się moich kontaktów z policją .:-D:-D:-D
A co do wstawania .Wstaję codziennie o 6.30 ;-)
Hej dziewczyny:) zastanawia mnie jedno czy pepsi moze zaszkodzic dziecku? Pije pepsi prawie codziennie tak mniej wiecej okolo litr....
W sumie to jest używka ze względu na skład.
Dużo gorsza niż kawa ,bo nie dość ,że cofeina ,do tego wszelka cola uzależnia to jeszcze ogromna ilosć cukru.
Tu masz napisane ile jest cukru z coca coli ,a to jest to samo co pepsi.;-)
! litr to ponad 100% dziennej porcji cukru dla dorosłej osoby.
Ile naprawdę jest cukru w Coca-Coli?

ide łobuza zaprowadzić do przedszkola, może jak po niego przyjde po 15 to znowu dostane niespodziankę w zeszycie że uderzył kolejne dziecko. ehh szkoda słów na moje dziecko hehe
Kochana to tylko dziecko.
Czasami tak się zdarza.;-);-)
Witam w czwartek.
Dom ogarnięty,zmywarka pozmywała,pralka wyprała :-D obiad na dziś mam,zaraz jeszcze na zakupy i idę do łóżka ,bo mocno mnie brzuch dziś boli.
I to trochę niebezpiecznie,bo bardziej podbrzusze niż brzuch ..:baffled:
Najprawdopodobniej wczoraj w pracy się przeforsowałam trochę i dziś swoje muszę odcierpieć.:baffled::sorry2:

polecam sie na przyszlosc z pomoca przy suwaczkach:-p:-D

as zdrowka lez i odpocznij sobie
little-nina ja mam spokoj z kawabo poprostu jej nie lubie i w ogole nie pije :-)

pieszczoszka ja mam uplawy biale caly czas i w pierwszej ciazy tez tak mialam i gin mowil ze jest to zupelnie normalne.

No ale nie kawa spowodowała niskie ciśnienie ;) Kiedyś, dawno dawno temu ;) czułam sie tragicznie, nie byłam w stanie sie ruszyc i umierałam z bólu głowy, okazało się że mam paskudnie niskie ciśnienie, co jest przyczyną takiego samopoczucia. Od tego czasu obowiązkowo rano kawa musi być ;) Zwykle starczały max. dwie, teraz w ciąży spadło jeszcze bardziej i czasami wypije tą trzecią.

czy macie czasami białe upławy z miejsca intymnego ? zastanawiam sie czy to normalne w ciazy czy mam sie tym martwic?
Jeśli nie swędzi, nie piecze i nie ma nieprzyjemnego zapachu, raczej normalne to jest

reklama
Jesli uplawy sa biale ale serkowate to wtedy jest niedobrze, moga byc drozdzaki. Niestety mowie to z wlasnego doswiadczenia... :-( w ciazy niestety bardzo "popularne"

Do góry