reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
u nas wszyscy wiedzą
uciakam na kolacje z mężem trzeba wyjść bo moja mama już jedzie w sobotę więc to nasza ostatnia szansa :-D
milej nocy

No widzę, ze Wam rozrywki dostarczyłam :baffled: teraz mam mega stres, bo jutro jadę z dzieciiakkami na wycieczkę i boję się, ze sytuacja sie powtórzy :-( jeszcze paw jak paw ale jak się pani zesika w majtki.... wole nie mysleć buuuuu

pieszczoszka, stokrotka, gratuluję! ja też się przymierzam i musze koniecznie zrobić jesczez tej zimy, chyba zaraz po nowym roku się wezmę. Mój mąz tez nie ma prawka więc jestsmy uziemieni, zwłaszcza teraz z 2 dzieci mało komu do smaochodu wchodzimy żeby nas gdzies podwiózł, a z 3 to już zupełnie. Mi zawsze kasy na kurs brakowało i licyzłam na męża, który zrobił kurs 13 lat temu!! wiec zostal mu tylko egzamin, juz kasa dużo mniejsza ale ten tak się zbiera, że ani widu ani słychu i powiedziałam dość, wezme na raty najwyżej ale zrobię potem autko sobie kupię jakieś a on może za nami pieszo dymać. On nie ma cisnienia bo jego do pracy i z pracy koledzy woża, jak gdzieś potrzebuje to go ojciec wiezie a ja dwa razy dziennie 7 km do przedszkola 2 dzieci w wózku pcham (na oko cos kolo 35 kilo) i on sie dziwi czemu ja takie ciśnienie na auto mam :baffled:

Witam porannie.Jak dla mnie za porannie,bo bym pospala,ale wc mnie wzywalo,nie mowiac ze maz narobil rabanu wychodzac do pracy :-p
Kilolek kiedys wstyd minie i z usmiechem to wspomnisz,jak pisala Czarnula.Nie martw sie Kochana.p.s. Jak z cisnieniem?

Do napisania pozniej Kochane,milego dnia!
a skacze od 116 do 142, a dół zwykle 90-92.

coś jeszcze miałam napisac ale zapomniałam

ide naszykowac wszystko na jutro (czyli chłopakom wszelkie posiłki) żeby niania miała z górki i zmykam pod prysznic i wypocząc moze trochę

u nas Ci najbliżsi wiedzą praktycznie od wtedy jak lekarz potwierdził ciąże:) siostra moja dowiedziała się jako pierwsza po zrobieniu testu już:)

kikolek trzymam kciuki żeby jutro wszystko gładko i łatwo poszło:)
wikasik miłego dnia:)

Zaglądam do Was ,ale już cisz ,no w sumie nie dziwne już po pierwszej w nocy.
Właśnie wróciłam z psami ze spaceru i zjadłam kolację .:-D
Dobranoc kochane pora i na mnie.:tak:

reklama
Do góry