reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Pieszczoszka, u mnie pojawiły się takie upławy. I w ogóle czułam, że coś tam w środku jest nie tak. Na szczęście nie miałam swędzenia czy pieczenia. Lekarz gin przepisał mi globulki + tabsa dla R., żeby mnie nie zarażał w razie co no i mamy zakaz seksu do czasu wyleczenia. Jak na razie wzięłam dwie ale już widzę poprawę. Najlepiej skonsultuj się z ginem, bo czasami takie infekcje mogą się rozwijać a być bezobjawowe. Lepiej zapobiegać niż leczyć. A teraz w tym okresie ciąży jesteśmy szczególnie narażone.
Pozdrawiam i miłego dzionka, uciekam do pracy.

reklama
no i jak widac roznie z tym sluzem.
u mnie jest bialy, wodnisty , bez zapachowy, nic nie swedzi, nie piecze i gin twierdzi ze to normalne . u mnie jest calkiem duzo tego sluzu, bez wkladek sie nie obedzie

u mnie tez nie ma swedzenia ani pieczenia. Taki śluz zazwyczaj pojawia sie albo w trakcie stosunku albo zaraz po... i tez to jest bez zapachu..a czy wodniste to nie wiem.. takie w sumie normalne lepkie:zawstydzona/y:

to zazdroszcze;) ja nabiore pewnosci jak zaczne jezdzic swoim autem a nie tylko yariską
Swoją droga to nie wiem jak Ty, ale ja polubiłam Yarisa. Fajny, miejski samochodzik. Do narodzin Maluszków akurat zdążymy się rozjeździć :)
Jestem dzis strasznie zmęczona, jakoś nie czuje się najlepiej. Mam nadzieję, że u Was lepiej.

u mnie jest bialy, wodnisty , bez zapachowy, nic nie swedzi, nie piecze i gin twierdzi ze to normalne . u mnie jest calkiem duzo tego sluzu, bez wkladek sie nie obedzie
Mam dokładnie tak samo i gin mówi ,że jest oki.
Jest tylko jedna różnica ,bo ja jestem na Luteinie dopochwowej i czasami to się dosłownie ze mnie leje ten śluz :baffled::baffled:

czy macie czasami białe upławy z miejsca intymnego ? zastanawiam sie czy to normalne w ciazy czy mam sie tym martwic?
W każdej ciąży tak miałam praktycznie od początku i wszystko było oki.:tak:

Mieszkam przy głównej ulicy i to na 2 strony oświetlonej.
Po za tym jestem w końcu na swoim terenie i całe towarzystwo tutaj znam.
Powiedziałabym,że raczej mnie pilnują niż by mi się jakaś krzywda stała.:-D:-D
Obok mnie jest siedziba ochrony i policja bez przerwy też jeździ .Nieraz policjanci się zatrzymują aby pobawić się z moimi z psami ,więc ci co ewentualnie mogliby cokolwiek mieć do mnie boją się moich kontaktów z policją .:-D:-D:-D
A co do wstawania .Wstaję codziennie o 6.30 ;-)

To ty pod prywatna ochrona jestes normalnie :-D:-D:-D:-):-) ja to taka strachliwa jestem...powiem szczerze ze naogladam sie tych programow 997, ktokowiek widzial ktokolwiek wie i tego typu podobnych tu w DE ze po zmroku jak ide sama mam oczy dookola glowy i zasowam podwojnym tempem :-D
Wstajesz o 6.30 i idziesz spac po 2giej???:szok::szok::szok: o matko dobra jestes.... ja to niewyrobilabym :no:

u mnie to samo...od poczatku ciazy mam bardzo duzo sluzu, nawet nie pytalam o to gina bo gdzies w ksiazce wyczytalam ze to normalne.

reklama
Czarnula, mój mały wczoraj miał karę w przedszkolu bo wjechał w dziewczynki samochodem jeździkiem. Całe szczęście krzywdy im nie zrobił.
Co do śluzu ja też mam, lekarz widział powiedział, że ok.
Przy następnej wizycie również zwróce mu na to uwagę.

Polecam yariske ale nie dla mamy z dzieckiem - szczególnie trzy-drzwiową. Namęczyłam się z nią koszmarnie - wkładanie fotelika było masakrą. Musieliśmy zmienić mi samochód i teraz jest już ok.
Ale i tak moja yariska była najlepsza :-)

Pozdrawiam i życzę miłego, spokojnego dnia

Do góry