reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
clue a no widzisz jak to jest z dzieciakami hehe mój wczoraj uderzył chłopca i połamał na nim zabawke, 2 razy w miesiacu dostaje wiadomosc ze kogos uderzyl, w tym miesiacu juz limit mu się skonczyl a to dopiero poczatek miesiaca. przedostatnio uderzyl 3 chlopcow w jeden dzien. jak jestem z nim sama to sie dobrze zachowuje ale jak wyjde z nim w ludzi to poprostu diabeł sie robi, nie potrafie nad nim zapanowac w ludziach, zabawki wszystkie wyciaga - robi sajgon z czyjegos domu, od czasu do czasu walnie kogos niby niechcacy ale wiesz jak to jest. teraz w niedziele mialam z nim isc na urodziny do jego kolegi ale postanowilam ze nie idziemy - bo bede wkolko slyszec Xav to zrobil Xav tak sie zachowuje itd wiec po co mi to, wczoraj dalam mu kare na bajki i slodycze i byla rozmowa. czasami mi sie wydaje ze potrzebuje dobrego klapsa w tyłek zeby cos zrozumial.

Carmella- moja znajoma miała taką wysypkę i okazało się, że to nic poważnego, ale lepiej odwiedzić lekarza, żebyś była spokojna.

a mnie wyrosły włosy na brzuchu:szok:, ogólnie jakoś tak szybciej zarastam i nogi muszę golić codziennie teraz, a kiedyś raz w tygodniu wystarczyło... Czy któraś z Was też ma większe owłosienie?

widziałyście, że już lipiec 2012 ma swój wątek? ależ mamy już piękny staż z naszymi fasolkami:-)

ja jeszcze na dodatek mam strasznie przesuszoną skórę, smaruję codziennie kremem twarz 2 razy dziennie i wsiąka od razu, a ciało oliwką dla niemowląt, a mimo to łuszczy się tragicznie:no:. Czytałam gdzieś, że skóra w ciąży jest gładka i delikatna, a moja jest sucha jak pustynia. zastanawiam się nad właściwymi kosmetykami do pielęgnacji, ale balsamy, które zwykle używałam jakoś mi teraz śmierdzą niemiłosiernie, podobnie jak ten dla mam z rossmana, który oglądałam...

Carmella- moja znajoma miała taką wysypkę i okazało się, że to nic poważnego, ale lepiej odwiedzić lekarza, żebyś była spokojna.

a mnie wyrosły włosy na brzuchu:szok:, ogólnie jakoś tak szybciej zarastam i nogi muszę golić codziennie teraz, a kiedyś raz w tygodniu wystarczyło... Czy któraś z Was też ma większe owłosienie?

widziałyście, że już lipiec 2012 ma swój wątek? ależ mamy już piękny staż z naszymi fasolkami:-)
O rany ale fajnie :-) Z jednej strony strasznie mi się ciągnie a z drugiej to jak patrze że to juz 16tc to nie wiem kiedy to zlecialo:baffled: <masło/maślane:-D>
JA mam taki meszek na brzuszku,takie delikatne wloski:baffled: no a depilacje mogla by być co 2 dni :szok: Bratowa moja znow prawie wcale nie miala wlosow:tak: aż pozazdrościć:zawstydzona/y:
Carmella a jutro będzie u Was czynne?

reklama
Do góry