reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam dziewczyny!! :)

Ja zaraz biore sie za okna bo nie moge juz na nie patrzec- te poddaszowe okna to mozna myc na okraglo wrrrrrr

Suzi a co sie stalo ze musisz lezec:confused: albo nie doczytalam albo nie pisalas.... uwazaj na siebie

u mnie tez juz wszyscy wiedza ze w ciazy jestem- naleze raczej do tych co dla towarzystwa i w towarzystwie chetnie wypije, wiec szybko sie wydalo ze cos jest nie tak jak nie chcialam wypic alkoholu:-D:-D

reklama
Hej dziewczyny:) zastanawia mnie jedno czy pepsi moze zaszkodzic dziecku? Pije pepsi prawie codziennie tak mniej wiecej okolo litr....

ja mysle rowniez ze pijesz sporo- pepsi=cofeina, cukry i w ogole nic zdrowego......ale ja sie moge madrzyc, bo nie przepadam za takimi napojami, a wiem ze niektorzy zyc bez nich nie moga :)

Zaglądam do Was ,ale już cisz ,no w sumie nie dziwne już po pierwszej w nocy.
Właśnie wróciłam z psami ze spaceru i zjadłam kolację .:-D
Dobranoc kochane pora i na mnie.:tak:

as ty to nocny marek jestes:-D:-D nie boisz sie tak po nocy sama spacerowac:confused: ja to przezucalam sie na drugi bok o 1.30 :) tyle ze ja mam o 6tej pobudke :tak:

ide łobuza zaprowadzić do przedszkola, może jak po niego przyjde po 15 to znowu dostane niespodziankę w zeszycie że uderzył kolejne dziecko. ehh szkoda słów na moje dziecko hehe

Ja całą poprzednią ciążę piłam cole,teraz tez ale u mnie są to ilości litr na ok 3 dni. Wiadomo,ze czasem mniej a zdarzy sie tez i więcej ale jakoś nie potrafię z tego zrezygnować. Za to odstawiłam kawę-piję 1 lub 2 na tydzień głównie do towarzystwa.

hejka wpadłam się przywitać
u nas dziś zimno i tak jakoś ponuro nawet na spacer nie chce się wychodzić, chyba pierwsze oznaki póżnej jesieni, a tak było dobrze przy tych temperaturkach, no cóż trzeba przywyknąć
to na razie i miłego dzionka życzę Wam wszystkim;-)

witam sie i ja . czuje sie fatalnie , glowa mi peka, slaba jestem i jeszcze te wymioty....

pieszczoszka ja w pierwszej ciazy tez pilam napoje gazowane i to w duzej ilosci bo od niegazowanych i wody mialam mdlosci jeszcze gorsze , mala urodzila sie zdrowa, choc do okola kazdy mi trabil ze zaszkodze dziecku.
teraz nie pije wcale gazowanych ze wzgledu na to ze mam gorsze mdlosci po gazowanym i brzuch mnie zaraz boli.

milego dnia kobitki

reklama
Do góry