reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Cos ten temat to nr 1 od jakiegoś czasu:-D;-) ale kobietki DAMY RADĘ:tak:Agushka ale fajny weekendzik mieliście:-) Zazdroszczę, a co do kluc to ja tez bardzo czesto takowe mam ale gin na ostatniej wizycie powiedzial ze to jest normalne:tak:ale oczywiscie jesli sie niepokoisz to dzwon do gina;-):*
Hej Stokrotka;-)
Fiore i jak film?

reklama
zakladam nowy temat jesli pozwalasz na niego wyslij sms o treści TAK a jesli nie To opierdziel mnie jak psa... Nie no musiałam to napisać ale ok... robcie co chcecie ja sie dostosuje do reszty jesli to denrwuje kogos,że załozyłam nowy temat ok wiecej tego nie zrobie.Mi osobicie to nie przeszkadza jesli ktos by zalozyl nowy temat nawet chetnie bym odpowiadala no ale ok juz sie nie odzywam:cool:

Masz takie same prawa jak każda z nas:tak:
Dziewczyny i co teraz każda z Was bedzie pisala "ze juz sie nie odzywa":confused: Nie nooo bez sensu :-(

Witam.
Wpadam do was na chwilunię.
Dziewczynki rzeczywiście wpadłam na forum nasze i robi się bałagan.
Watki się powielają .
Galerię brzuszków moim zdaniem trzeba całkowicie usunąć ,ponieważ postanowiłyśmy nie wklejać zdjęć na ogólnym .
Wątek więc nie ma sensu .:no:
A tak w ogóle co by uniknąć sporów na przyszłość powinien powstać regulamin grupy ,który powinien być przypięty na stałe.
Wtedy byłaby jasność co i jak robić .
Nie było by zgrzytów w tej kwestii .

To tyle ode mnie tak na biegu .
:rofl2::rofl2:

Cześć Suzi :)
Pieszczoszka skąd w Tobie tyle agresji ?! Obrażę się i spakuję swoje zabawki - jak dziecko. Trochę zrozumienia, to nie jest na Ciebie atak ;-);-)

Goaco sie zrobilo ;)
U mnie sporo stresu w weekend. Zaczelam krwawic :( teraz to juz nie wiem, czy malo czy duzo, ale nie bylo to plamienie, ale krotko i konkretniej. Pojechalismy do szpitala, bylo przed 23 w sobote. Zribili mi usg, wydaje sie wszystko ok. Dziecko sie ruszalo, serducha nistety nie slyszam. Wychodza roznice w sprzecie - moj lekarz od usg juz na pocztku 8 tygodnia puscili nam bicie serca, usg tez zewnetrzne bylo i moj tluszcz nie przeszkodzil. W szpitalu nas babka nieco uspokoila. Jeszcze w nocy z soboty na niedziele troszkr krwawilam, teraz minimalne plamienie brunatne.
Mam nadzieje, ze panikuje... Wiele z nas mialo rozne krwawienia, plamienie, ale ja do tej pory nic kompletnie. We wtorek pierwza wizyta u lekarza, usg dopiero w piatek, ale dzis maz bedzie zebral, zeby nas gdzies wcisneli.
Zdecydowalismy, ze do pracy dzis i jutro nie ide, choc lekarka w szpitalu nie uwazala tego za konieczne

Ostatnia edycja:
Wikasik powodzenia, może uda się Was gdzieś wcisnąć w tym całym szpitalnym tłumie. Dobrze, że od razu zareagowaliście, bo byś się nie potrzebnie stresowała. Trzymam kciuki :)

Wikasik to stresujący weekend miałaś. Trzymam kciuki by ci się udalo z tym lekarzem i masz rację odpocznij sobie trochę.

Goaco sie zrobilo ;)
U mnie sporo stresu w weekend. Zaczelam krwawic :( teraz to juz nie wiem, czy malo czy duzo, ale nie bylo to plamienie, ale krotko i konkretniej. Pojechalismy do szpitala, bylo przed 23 w sobote. Zribili mi usg, wydaje sie wszystko ok. Dziecko sie ruszalo, serducha nistety nie slyszam. Wychodza roznice w sprzecie - moj lekarz od usg juz na pocztku 8 tygodnia puscili nam bicie serca, usg tez zewnetrzne bylo i moj tluszcz nie przeszkodzil. W szpitalu nas babka nieco uspokoila. Jeszcze w nocy z soboty na niedziele troszkr krwawilam, teraz minimalne plamienie brunatne.
Mam nadzieje, ze panikuje... Wiele z nas mialo rozne krwawienia, plamienie, ale ja do tej pory nic kompletnie. We wtorek pierwza wizyta u lekarza, usg dopiero w piatek, ale dzis maz bedzie zebral, zeby nas gdzies wcisneli.
Zdecydowalismy, ze do pracy dzis i jutro nie ide, choc lekarka w szpitalu nie uwazala tego za konieczne
Kochana będzie dobrze dobrze .
Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka .
Pozdrawiam
Dziewczynki ja już idę spać .
Dobrej nocki wszystkim życzę .

reklama
Do góry