reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Pieszczoszka,odpisalam Ci juz.Nie chodzi o nie szukaniu(sama bym kota dostala,jakbym miala szukac czy juz o czyms bylo),ale jak cos Cie gnebi to spytaj np.tutaj na ogolnym "pisalyscie juz o ruchach dziecka?",a nie zakladasz kolejny temat,bo ci tak latwiej.Spytaj sie,czy warto zalozyc,zanim zalozysz.Nie mozesz robic jak ci jest wygodniej,bo jest nas wiele,wiec np.mnie to przeszkadza,ale nie denerwuje.Moge olewac i nie pisac na inne tematy i tak z reguly robie,ale naprawde to chyba ja przestane wchodzic,bo balaganu nie lubie.
Wiesz,ze jak czegos potrzebujesz to zawsze mozesz do nas uderzyc i sie pytac i radzic.Po to jestesmy-szacunek dla ciebie,ale i szacunek dla nas.I nie obrazaj sie,badz spokojna,to nie jest zlosliwosc-ja ladnie tylko poprosilam :-)

reklama
pieszczoszka spokojnie, możesz pytać i możesz zakładac wątki jak każdy. Ja nie w złej wierze o tego moda zapytałam. Ja uważam, ze lepiej jak jest kilka mniejszych watków, bo wtedy łatwiej jest coś znaleźć ale tez nie mogą być zbyt male, bo takie umierają śmiercią naturalna i po 2 dniach nikt juz do nich nie zagląda. Pojedyncze pytania zwykle mają po kilka odpowiedzi, potem się tworzą nowe watku, które spychaja taki mały coraz niżej, a jak wyląduje na drugiej stronie to juz po nim. A rola moda polga na tym by odpowiednio połaczyć, przenieść by każdy był zadowolony. Jak temat jest nieco szerszy to i więcej osób siie wypowie i łatwiej tez dla siebie coś skorzystac z tego.

Kilolek cholercia zapomnialam,odpisal mi adm. i powiedzial,zebysmy kogos sposrod nas wybraly do tego zadania,zeby byl naszym moderatorem.Sorry,naprawde zapomnialam :zawstydzona/y:
Napiszcie do bestyji lub elzbietki,one sa mod u nas.Ja juz nie pisze,bo naprawde po co?

Sorry,ale naprawde nie umiemy dojsc do porozumienia?Eh Kobietki,jakzlosliwa nie jestem,nawet sie zle nie wyrazilam,tylko napisalam co mysle,a to przeciez nic zlego,czy sie myle?
Eh..ide sie szykowac,bo skonczylo sie na tym ze powrocilam na forum,a mysle ze lepiej bylo juz sie dzis nie odzywac.
'hey!

Ostatnia edycja:
no to skoro trzeba wybrać, to trzeba zrobić sonde (zalożyć odpowiedni watek) i nie zawracac im głowy byle co, bastyja ma na głowie całe forum, nie będzie nam pytań łączyla. Jak chcecie to ja mogę tego dopilnować, bo jjuz parę razy robiłam ale ostrzegam, ze proces musi potrwać. Chyba, ze As woli się tym zająć, tez ma doświadczenie. Albo ktogolwiek inny, żeby nie było że kogoś chcę pominąć albo co

co do pytania o nowe watki to ja się z toba nie zgodzę fiore, bo mnie oosobiście strasznie drażni ta praktyka (przyjęta u nas na wielu podforach) pytania o to czy można zalożyć nowy watek, ja się czuję jakby piardnąc bez pozwolenia nie bylo wolno ale nikt mi tu byc nie karze więc siedzę cicho.

Kilolek czy Ty,czy As bedzie dla mnie bez roznicy.Ja sie pytalam,czy moge zalozyc watek lekarski,bo dla mnie to szacunek dla innych uzytkowniczek,nie chodzi o banie sie.-ale to moje wylacznie osobiste zdanie,np,wolalabym zeby ktos sie mnie spytal czy sie zgadzam,widzac ze jestem dziesietna czescia-"demokracja,nie anarchia".Zreszta ja pisalam,mnie sie nie podoba milion watkow,ale rozumiem ze innym jest tak latwiej,wiec moze by tak zaglosowac i porozmawiac?
A do tego czasu obiecuje slowem sie juz w tej sprawie nie odezwe:tak:

pieszczoszka spokojnie, możesz pytać i możesz zakładac wątki jak każdy. Ja nie w złej wierze o tego moda zapytałam. Ja uważam, ze lepiej jak jest kilka mniejszych watków, bo wtedy łatwiej jest coś znaleźć ale tez nie mogą być zbyt male, bo takie umierają śmiercią naturalna i po 2 dniach nikt juz do nich nie zagląda. Pojedyncze pytania zwykle mają po kilka odpowiedzi, potem się tworzą nowe watku, które spychaja taki mały coraz niżej, a jak wyląduje na drugiej stronie to juz po nim. A rola moda polga na tym by odpowiednio połaczyć, przenieść by każdy był zadowolony. Jak temat jest nieco szerszy to i więcej osób siie wypowie i łatwiej tez dla siebie coś skorzystac z tego.
Kilolek ja sie z Toba zgadzam :tak: bo np tematy
[h=3]Ciążowo - dzieciowe zakupy:)[/h][h=3]Co polecacie dla maluszka?[/h]
uważam ze powinny być razem:tak:
[h=3]Majowki w gabinecie lekarskim. i[/h][h=3]Zdjecia naszych fasolek ;-)[/h]
tez powinny byc polączone:tak:
itp itd
Też bez problemu mogę sie tym zajac bo siedzę w domciu i mam czas...:tak::-D:-D

Dobrze, więc tak pierwszy krok: zakładam watek z wyborami, najpierw zgłaszamy kandydatury, potem wybieramy. A jak już wybierzemy ustalimy zasady, pogłosujemy kto jak chce, to już mod się tym zajmie.
ok?

Hej dziewczyny:)
Ja właśnie wróciłam z fajnego weekendu z moim mężem, spędzonego u znajomych na wsi :) Wyjazd był miły i przyjemny.
Niepokoi mnie jednak pewna rzecz-od wczorajszego popołudnia odczuwam kłucie w lewym jajniku - intensywnie zmienne, ale trwające ciągle. Wzięłam dwie nospy w odstępie ok 7 godzin. Nie pomogły. Martwi mnie ten ból. Nie wiem, czy przypadkiem nie zrobił mi się tam krwiak po zastrzyku (jednego już mam po stronie prawej), ale nie czuję żadnego zgrubienia, 'guli' itp w tym miejscu, tylko ten ból...bardzo mnie to martwi, bardzo...

Ja tez popieram Fiore.
Pieszczoszka nie denerwuj się, nie bierz uwag jako osobisty atak na swoją osobę, bo nikomu o to nie chodzi. Po prostu każdy ceni sobie przejrzystość i porządek na forum.
Pozdrawiam dziewczyny i miłego wieczoru

reklama
zakladam nowy temat jesli pozwalasz na niego wyslij sms o treści TAK a jesli nie To opierdziel mnie jak psa... Nie no musiałam to napisać ale ok... robcie co chcecie ja sie dostosuje do reszty jesli to denrwuje kogos,że załozyłam nowy temat ok wiecej tego nie zrobie.Mi osobicie to nie przeszkadza jesli ktos by zalozyl nowy temat nawet chetnie bym odpowiadala no ale ok juz sie nie odzywam:cool:

Do góry