reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Zaczelam kustykac po poludniu.Boli mnie strasznie pachwina i nie moge jej rozciagnac.Maz czuje sie lepiej-ulga ogromna.
Ide ogladac "medium".Cmok!

reklama
Witajcie.
Wróciłam z uczelni ok 20.30 padnięta na maxa.:baffled::baffled:
Położyłam się do łóżka ,maż mi podał obiad i poszłam spać .Właśnie się obudziłam i wyszłam z psami na spacer dla otrzeźwienia.
Aleście dziś dużo napisały :szok::szok::-D:-D

Moje samopucie do bani.
Brzuch mi się stawia i pomimo brania No-spy nadal mam skurcze.
Dziś myślałam,ze pierwszy raz przywitam się z kibelkiem.
Strasznie mnie rzucało ,ale ostatecznie na tym się skończyło.:baffled::rofl2::rofl2:
Muszę się na jutro przygotować i idę spać .
Dobranoc kochane.

As powodzenia i uwazaj na siebie! Mnie sie tez stawia brzuch i czuje,ze nosze kamien,ale pamietam ze z V tez tak mialam-nospa i odpoczynek!
Kilolek co sie dzieje?

My wstalismy rano,w sensie ja i dziecie co nosze pod sercem,a reszta sobie jeszcze pospala dluzej.Wczoraj wpadla znajoma i zatrzymala sie na kolacji.Zamowilismy pizze,zjadlam kawalek i w koncu sie zatrzymal-nie moge narzekac.Za to rano powitanie z kibelkiem:-(I nadal mi cos mdlo.Pachwina za to nie boli jak wczoraj,ale pobolewa.Zobaczymy co bedzie dalej.
Pogoda nadal nie za ciekawa,pada i jestesmy w stanie przedalarmowym.Czlowiek nawet nie ma ochoty na wyjscie z domu.Eh...:confused2:

Witam i ja!
Kiedyś tu zajrzałam ale potem jakoś tak wyszło,że nie było za bardzo czasu.
Termin również mam na maj 2012 ale wątpliwa sprawa,żebym do maja wytrzymała.
Dziewczyny, czy któras z Was ma może założony pessar?

Fiore dziękuję:) U mnie mimo iż to dopiero początek i termin na maj to lekarz zadecydował o cesarce w 35 tyg. Ufam mu, w końcu on tu jest lekarzem...
Widzę,że Ty jesteś na takim samym etapie ciązy jak ja:)

fiore nadal wymiotuję i nie mam siły na nic. Rano się zwlekam największym wysiłkiem woli, śmigam do przedszkola, potem do niani i do pracy i w zasadzie jak juz do pracy docieram to nie mam siły nawet siedzieć. Jak dowlekam się do domu, zebrawszy całe towarzystwo po drodze to już tylko wegetacja do wieczora.

cześć Majóweczki!nadrobiłam czytanie całego forum odkąd mnie nie było.

Martaik- bardzo mi przykro! nie wiem, co napisać... trzymaj się kochana!

u nas wszystko dobrze. usg fajne, widzieliśmy wreszcie naszego człowieka:-)

reklama
A ja siedze i znowu wyje :/ Uduszę TŻ w nocy chyba poduszką. Jutro mam wizytę, on nawet nie chce ze mną iść. Podrzuciłam mu artykuł dla przyszłych tatusiów a on tylko "nie chce mi się tego czytać". Czarno to widzę :no:

Do góry