reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

my się na Fistaszka wybieramy i coś nam nie wychodzi ale kto wie- może w weekend się uda.
Anik- a kiedy masz wizytę teraz? No i jak z pozostałymi atrakcjami pierwszego trymestru?

Ja jakaś wypluta jestem, rano byłam na sprawie rozwodowej, która oczywiście została odroczona do kwietnia ale przez to pół dnia zmarnowane :/

reklama
11 lutego mam nast.wizyte. Mdłości nawet ustąpiły. Zachcianek brak w sumie ochoty na jedzenie w sumie też nie bardzo. Nerki mi za to dokuczają - bola mnie :(
Można używać Sachol w ciąży?

Anik oby wszystko ok bylo:) bo ja niestety nie wiem co erytrocyty oznaczaja...
Ja sie zastanawilam czy nie isc na ten film o kosmosie, ale skoro ciezko mu wysiedziec to chyba sobie podaruje...

Hej dziewczyny- zapraszam na kawę i pączki- do wyboru pączki z pieca, pączki tradycyjne, z adwokatem albo serowe mini pączki made by me :)
Ula ma dzisiaj bal, Ala w czwartek a ja mam lenia ;) A poważnie to ogarniam mieszkanie i czekam na tatę bo musimy nowe blachy do autka zamontować i lecę je ubezpieczyć żeby wreszcie się przesiąść ze złomka ;)

Myślę, że w najbliższym czasie go wyprobuje :)

Zrobiło mi się coś na wewnętrznej stronie dziąsła plus na łączeniu z językiem. Boli jak diabli. Naświetlam lampą bioptronowa i czekam aż minie bo jak nie to nie wiem co zrobię :(

reklama
Do góry