reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Hej dziewczyny- jak Wam sobota mija?
Ja trochę musiałam popracować a teraz lenimy się w domku. Na dworze niby ciepło bo 10 stopni ale wiatrzysko hula. Mnie jakieś przeziębienie rozkłada i katar męczy :/

reklama
Hej:) U mnie jakos weny brak... Normalnie nic mi sie ni chce:( Okna tez mam do umycia... 10 sztuk i jedne podwojne tarasowe drzwi...
Marcelek juz lepiej:) Mikulec wlasnie zaczal ferie:)
Katasza jak bedziesz zwiedzac Wroclaw to nie zapomnij o mnie, bo ja mieszkam niedaleko:)

Paulinka dam znać :) Ja Wrocław uwielbiam i zawsze marzyłam o studiowaniu tam :) I nawet się udało bo podyplomówkę tam robiłam. Miasto jest przepiękne :)
A pogoda wam w ferie dopisuje? bo tu się wiosna robi

U nas wiosennie:) Dzisiaj bylo barrdzo ladnie, chociaz teraz wieje jak w kieleckim:) potwierdzam Wroclaw jest piekny i robi sie coraz piekniejszy:) i klimat tu jest:)

U nas ferie:) Mikolaj byl dzisiaj w kinie z moja siostra, ale troche sie wynudzil. Teraz jest u niej i lobuzuje i do domu nie chce wracac:) Marcelis grzeczny nawet dzisiaj:)

reklama
Hej hej :)
Plecy mnie bolą :(
Ponadto dużo erytrocytow mi w moczu wyszło. Musze to na wizycie zgłosić. Choć ja obstawiam, że piasek schodzi

Do góry