reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Ale ja bym sobie poczytala jakis dobry kryminal....
Anik jak sie czujesz?
Katasza oby w pracy szybko wszystko wrocilo do normy:) najgorszy to chyba pierwszy tydzien:)

Paulinka88 strasznie dokucza mi senność. Ale taka, że ledwo mogę oczy otworzyć także mecze się okrutnie.
Poza tym zrobiłam sobie dzisiaj paznokcie. Po południu kuzynka się zapowiedziała wiec dzieciaki się pobawia. Jakby tak Krzyś padł na drzemkę tez bym się przespała ale marne szanse niestety...

Hej dziewczyny no co tam u Was?
U mnie dzisiaj wiosna, slonecznie. Krzyś został w domu bo go rozwolnienie dopadło. Wczoraj w przedszkolu najadl się pod korek wiec dzisiaj w domu dieta.
Okna juz się do mycia nadają i to bardzo. I chyba po jednym będzie trzeba się zabrać za to powoli. Bo później nie ogarnę wszystkich .

Hej, ja zawalona w pracy. Wczorajsze wezwanie rozwaliło mi całe przedpołudnie więc do wieczora byłam w terenie. Dzisiaj na dyżurze też jeszcze wszystkiego nie ogarnęłam więc pewnie w piątek skoczę za biurko ale jest szansa, że miesiąc zamknę obrobiona.
Dziewczyny od poniedziałku wróciły do żłobka i przedszkola zadowolone. U Uli w grupie jest podejrzenie świnki u jednej z dziewczynek. O Ulę się nie martwię bo szczepiona ale Ala ma zaległą odrę, świnkę i różyczkę :/
Anik- mycia okien współczuję, zwłaszcza że u Ciebie sporo tego. Moje też już krzyczeć zaczynają ale poczekam jeszcze trochę bo u nas dość deszczowo.
Paulinka- a jak Marcelek?

Po probiotyku dalszych rewolucji brak. Wiec rano przedszkole. A my z mężem przymusowa wycieczka do Krakowa.
Z zasypianiem miał za to problem. Padł po 19 ale ze 4 razy z płaczem się wybudzal a w końcu stwierdził, że czuje się taaaki samotny...

Witam wieczornie- dziewczynki w wannie to mam wreszcie chwilę dla siebie. Zaraz wyjdą to poczytamy bajki i lulu. Ja tez planuję wcześnie w łóżku się znaleźć bo coś mnie przeziębienie bierze. Zaserwuję sobie ciepła kąpiel i wygrzeję się pod kołderką. Dzisiaj temperatura była u nas iście wiosenna tylko wiatr dość mocno dmuchał.
Anik a co w Krakowie robiliście? Dawno nie byłam i chyba jeszcze chwilę mnie tam nie będzie ;)

Hej hej.
Katasza - wnioski o dotacje na termomodernizacje tam się składa :) w Krakowie bywamy często z racji większych zakupów. A jak jest ciepło to k spacer.
Dzisiaj w nocy mieliśmy przymusowa pobudke niezbyt przyjemna. Jest duża wilgotność, ciepło i wiatry. Spaliny cofnnely się w kominie i obudził mnie smród. Nie wiedziałam co się dzieje. Najpierw myślałam, że może mi się wydaje ale obudziłam M i miałam racje. Od 5 nie śpimy.

Anik- współczuję "atrakcji" :/ a macie jakieś czujniki zainstalowane? Wydaje mi się, że było by warto. Tym razem zapach cię obudził ale różnie może być :/
Co do Krakowa to ja jakoś nie specjalnie jestem fanką, do tego kawałek od nas, ale za to jak dziewczynki troszkę podrosną to planuję serię wycieczek do mojego ukochanego Wrocławia :)

reklama
Katasza będą montowane. Bez dwóch zdań. 3,5 godziny snu za mną - trochę za mało jakby...
Ja Kraków lubie ale oblazilam juz cały. Teraz to głównie zakupy tam robimy.
Mam kilka miejsc które chcemy obejrzeć. Nie wiem jak będę się czuła ale chciałabym go zabrać do Jeruzala - mały fan Rancza, myślę, że miałby radoche ;)

Do góry