reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Katasza nie mam pojęcia. Jak zjem coś kwasnego to idzie umrzeć. Boli przy każdym ruchu języka. A nie mogę tam nic dojrzeć

reklama
U mnie wszystkim pączki smakują. Ja porcjowałam łyżeczką do herbaty a drugą " ściągałam" na gorący olej. No i co ważne- na drugi dzień też są smaczne :)

Hej- ja wczoraj dzień w kuchni spędzałam bo mnie na pieczenie chleba wzięło :) Do tego na obiad wymyśliłam gulasz no i pół dnia zeszło. Za to dzisiaj odpoczynek i relaks z książką. No przynajmniej przez chwilę Alusiowej drzemki.
Anik- robiłaś pączki? Jak wrażenia?

Wczoraj nie zdazylam - cały dzień poza domem :( a dzisiaj obudziłam się z bólem gardła :( nie wiem co mogę na to poza tabletkami do ssania? Woda z cytryna imbirem i miodem może coś da i postawi mnie jakoś na nogi...

reklama
Do góry