reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Paulinka takie:
http://lawendowydom.com.pl/pyszne-ciasto-fit-bez-tluszczu-i-cukru/
U nas przedszkole realizuje program zdrowego odżywiania- dzieci nie dostają słodyczy, słodkich jogurtów, serków. Niby na dzień babci i dziadka jest dyspensa ale postanowiłam wpisać się w główny nurt ;) A ciasto jest pyszne i w smaku na prawdę nie czuć, że nie ma w nim tłuszczu i cukru.

Odebrałam samochód :D jeszcze tylko przerejestrować i będzie cudnie :)

reklama
U nas tez jest ten program, wiec normalnie trzeba kombinowac, Ale dzien babci i dziadka nie odbywa sie na terenie przedszkola wiec moge upiec co chce:)
Nastepnym razem skorzystam z Twojego przepisu...:)

Hej dziewczyny :) Coś tu cicho. Anik nie zniechęcaj się ;)
Dzień babci i dziadka się udał, wszyscy zadowoleni.
Ja dzisiaj miałam kocioł w pracy po 1,5 tygodniowym zwolnieniu. Do tego odebrałam na jutro wezwanie do sądu i mam znowu cały dzień rozwalony :/ no ale cóż- nie ma opcji żeby się wymigać.

reklama
Sprawiedliwość owiec czyta się na początku ciężkawo bo trzeba się przestawić na "owczą" perspektywę. Pan od seksu to właściwie autobiografia, bardzo przyjemna w odbiorze. A skandynawskie kryminały- no cóż, bywają takie, że się po prostu pochłania, inne trochę słabsze ale jakoś ostatnio nie mam weny na ciężką lekturę. Półka do przeczytania jest całkiem okazała i tak sobie przeplatam :)

Do góry