Azula, moja Ninka jest taka, że jak idziemy na spacer to bawi się tylko koło mnie, a jak chce gdzieś pójść to przychodzi, bierze mnie za rękę i mówi "tam, tam" i idziemy. Ogólnie sama za daleko nigdzie nie pójdzie. Jak mówię jej, żeby uważała bo jest np krawężnik to już z niego nie zejdzie, tylko czeka aż podam jej dłoń. Jest bardzo ostrożna. W domu łobuzuje za 3 i często kończy się to np upadkiem z łóżka i płaczem. Ludzi raczej nie zaczepia, chyba, że ktoś się jej na prawde spodoba
dzieci lubi ale starsze, rówieśników wręcz nie lubi i często dochodzi do rękoczynów.
Na allegro teraz kupuję bardzo mało, ale chciałabym jakiś fajny kombinezon bo wiadomo jakie ceny są w sklepach, ale masz rację, często się nie opłaca bo np cena dostawy jest zabójcza i wychodzi tak jakbyś kupiła w sklepie. Jutro chyba przejdę się na bazarek i zapytam, czy nie mogłaby mi sprowadzić takiego tylko mniejszego, jak ten super, który widziałam.
Na allegro teraz kupuję bardzo mało, ale chciałabym jakiś fajny kombinezon bo wiadomo jakie ceny są w sklepach, ale masz rację, często się nie opłaca bo np cena dostawy jest zabójcza i wychodzi tak jakbyś kupiła w sklepie. Jutro chyba przejdę się na bazarek i zapytam, czy nie mogłaby mi sprowadzić takiego tylko mniejszego, jak ten super, który widziałam.