reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Azula mlody tylko kapci i skarpet w domku nie toleruje ale w sandalkach czy w conversy moze przechodzic caly dzien w domu i mu nie przeszkadzaja.
Annte wszystko bedzie dobrze , musisz zaczac myslec pozytywnie:)
Natalka czytalam co wyprawia Twoj Kubus to normalnie jak bym czytala o moj lobuziaku, tez skacze po fotelach no i nawet ostatnio super zabawa jest wchodzenie na lawe i tance na niej, jak go sciagam to sie cieszy i spowrotem wlazi.
Ostatnio przytargal z piaskownicy piasek i rzucil siostrze na kompa , cale szczescie ze byl zamkniety.
Caly tydzien mielismy slonko pogoda byla przepiekna to cale dnie spedzalismy na dworze, a dzis niespodzianka deszcz, dobrze ze na chwile przestalo padac to spacer zaliczylismy , teraz mlody spi.
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH CIEZAROWEK NIECH MALENSTWA WAM ROSNA ZDROWO.
Duzo zdrowka dla chorowitkow.
ANNTE super ze zalozylas nowy watek -Młodsze rodzeństwo Majówiątek
Gdzies mi umklo ze Natalkaa urodzila:(. Gratulacje dla mamusi i duzo zdrowka dla malenstwa niech sie chowa zdrowo

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem i ja ,ale naprawdę przelotem.
Komlpletnie nie mam na nic czasu .Wie ktoś gdzie można dokupić jakieś godziny ponaddobowe :-D:-D:-D
Gdzie to się załatwia?:szok::-D:-D Chętnie skorzystam .

Mała rośnie i roz\rabia ,jest zdrowa jak rybka a to najważniejsze .
Ja wiecznie w biegu ,więc wybaczcie ,że uciekam ..
Mam coś tam przypiąć ,więc wchodzę by to zrobić .
buźka

Aga to kupić mu trampki wiązane albo croksy i niech to używa w domciu zamiast papci:tak:Nie wiem może ze 2 dni we wrześniu były naprawdę słoneczne ,a tak to ciągle pada:-(ani do piachu ani na zjeżdżalnie bo jak nawet nie pada to wszystko mokre.Oby październik był ciut fajniejszy bo potem znów do kwietnia(oby) zima:wściekła/y::no::-(As bo przy dzieciach doba powinna rozciągać się w czasie:tak::-D

Temacik już przypięty. :-D:-D
Azula dokładnie tak jest ,a ja teraz jeszcze robótkami zasypana jestem to już w ogóle mogłabym nie spać ,nie jeść ,nie wychodzić tylko robić ,robić ,robić ...:-D:-D:-D
Ale ja to taka nakręcona wariatka .Lubię jak coś się dzieje ,bo łatwiej mi się jakoś zorganizować wtedy :-D:-D:-D

A dajcie spokój te nasze dzieci to jak kozice górskie u mnie już tylko jedno krzesło w pokoju stoi stół goły bez obrusa i krzeseł na środku ,a Amelia i tak wspina się gdzie się da i na co się da ostatnio na parapety.Zganiam ale za chwile znów siedzi lub co gorsza stoi na owym parapecie.Do pufy przywiozła wózek i do niego wlazła w kuchni też z krzesłami robi co chce.Jak macie to samo to nie zazdraszczam:no:

Na łóżku ostatnimi czasy fajnie się stoi, a ja drżę, bo jak spadnie to wybije to, co mu w tak wielkich bólach dopiero wykiełkowało :baffled: Na pufy u mojej mamy (ja tego nie mam u siebie) wspina się jak na kanapę, więc tylko sekunda, żeby zlecieć :baffled: Ponadto u mamy dwa fotele stoją obok siebie, więc ulubiona zabawa, to przechodzenie przez oparcia z jednego fotela na drugi... :szok: Generalnie wciska się tam, gdzie NIE MA miejsca - jak w kuchni kroję coś przy szafce, to musi wleźć pomiędzy mnie a tę szafkę, przy okazji mnie zdeptać, siebie o coś walnąć albo się wywalić :no: Nooo i jak tylko rozsypie klocki albo zabawki, to nie przejdzie obok, tylko przez sam środek, więc znowu leży jaki długi :no:

Witajcie,
oj dziewczynki Ninka też odkryła, że można się wspinać, ale jakoś jeszcze bardzo tego nie wykorzystuje. Owszem wspina się na fotel, kanapę, łóżko, na swoje krzesełko, próbuje na nasze dorosłe krzesła, ale jej nie wychodzi. I strasznie ją to wkurza bo przecież ona jest już dorosła i chce siedzieć jak my przy dużym stole na dużym krześle.
Dziś chciałąm jej kupić jakąś fajną czapkę, ale w tej mojej dziurze nic nie ma ciekawego. Same wieśniactwo różowe z tymi wieśniackimi kkoronkami, kokardkami i całe wieśniacko różowe - ble.
Ile drzemek mają dziennie Wasze dzieciaki? U nas zrobiła się jedna drzemka od około 12 do 14 - 15 i powiem Wam, że bardzo mi to odpowiada. A i się pochwalę, że dziś pospałyśmy do 7.30 :)

EDIT: zanetaa Twoja Hanula ma takie diabełki w oczach!!! A jednocześnie jest taka boska! Uwielbiam ją i to zdjęcie z miską!

Ostatnia edycja:
reklama
Amelia też przeważnie robi jedna drzemke tez około południa i śpi około 2 godzin ale sa dni ,że zasypia dużo szybciej i wtedy albo sie przemęcze(ją przemęcze też) albo pozwalam jej pospać drugi raz tak około godzinki ale wtedy i później idzie spać.Amnte na allegro poogladaj czapki :-).Ja lubię białe beżowe ,siwe bo do wszystkiego dopasujesz.Bardzo mi sie berety z pomponami H&M podobaja ale nawet używane osiagaja na allu ceny nie dla mnie:no::-(Żanetka mi też Hania z tym wylizywanym wiaderkiem(miską) sie strasznie podoba:-D

Do góry