reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Azula- jak Ty się nie udzielasz, to żadna nie pisze, więc jak chcesz, żeby się coś działo to codziennie musi być wpis ;-) A tak poważnie, to urlopuję się od środy i mało w domu bywamy, tym bardziej, że pogoda dopisuje.
U nas po staremu. Noce raz lepsze, raz gorsze. W dzień staram się jakąś rozrywkę Młodej zorganizować. W tym tygodniu była już na basenie, w ogrodzie botanicznym, na plaży w centrum miasta i z odwiedzinami u mojej koleżanki. Na przyszły tydzień też coś wymyślę :-)

Hejka młodzi wyjechali jakoś nie czuję się babcią:no:raczej jedynie mamą.Adaś to dalej Adaś .Borys płaczuś i rozrabiaka niestety Amelka kilka niefajnych spraw od niego podłapała ,a mianowicie wciskać wszystkie przyciski jakie się da wszędzie gdzie sięgnie wzrokiem niestety dostała po łapkach i potem kilka minut rozpaczała ale dla jej własnego dobra lepsze to niż jakieś nieszczęście.FB jakoś mi nie pasi zaglądam tam ale nie wiem może jesienią i zimą będę tam częściej no nie wiem i nie obiecuję .Bawcie się dobrze na urlopach i po pracy:-):tak::-D

Oj a ja Wam powiem, że bardzo bym chciała udzielać się więcej ale najzwyczajniej nie mam czasu. Teraz szykujemy się na urlop, dodatkowo praca no i Ninia. I starania, będę za jakiś tydzień testować. Trzymajcie kciuki.

Witam sie po dlugiej nieobecnosci.

Pogoda jest przepiekna wiec czasu brak na komputer. Mlody broi , pyskuje po swojemu ,bo tylko mowi mama, tata , baba, Ija(Iza), Aga, Atu(Artur), a jak cos chce to smiesznie raczka robi jak by chcial kasiore:D.
Noce byly juz super bo mlody sie budzil raz tylko ale znow mu sie pozmienialo i sie budzi 2 nie wiem czy to nie ma nic wspolnego z zebami bo znow widze ze ida kolejne zebiaszcze.

Lato w pełni widzę :)
U nas pogoda dzisiaj trochę lepsza bo wczoraj pół dnia pochmurno było i raczej zimno. Dziś już świeci słonko i mam nadzieję, że się rozkręci bo jedziemy do moich rodziców razem z siostrą i jej dzieciakami. Dziadek naszykował dla młodzieży basen i liczę na to, że pomoczą sobie trochę dupki. Potem planujemy jeszcze wycieczkę poza Łódź- do naszej babci i może Uli chrzestnego odwiedzimy więc dzień będzie aktywny.
Ja mam jeszcze urlop, do pracy wracam 5 sierpnia

Dziś pogoda była skisła niebo całe w chmurach jakby przed deszczem ,a deszcz nie popadał.Donoszę żyjemy ,a net musi poczekać na "gorsiejsze dni" których jak najdłużej ani sobie ani wam nie życzę.Siedzieć z dzieciami na świerzym powietrzu i wypoczywać bo w PL sa jeno dwie pory roku lato i ciulato życze więc lata:-):tak:

Laski, jak ja Wam chłodniejszych dni zazdroszczę - teraz mam 26 stopni na dworze - obłęd. W ZG ostatnio padało ze 2 tygodnie temu, a w dzień jest jakieś 30 stopni w cieniu. Fajnie, ale nie jak sie pracuje...

reklama
A ja sie czuję fantastycznie tylko dwa razy dziennie kwiatki podlewać to nie lubię:no:jutro maja być ponoć burze a ich nie lubię bo z kolei potrafią naniszczyć może jakas boczna odnoga by o nas zachaczyła czyli dalekie grzmoty i tylko deszcz.Paulinka na basen lub inne rozlewisko musisz się wybrac koniecznie.Flaurka przecież działka jest i miało być SPA kupuj basen i chlup po robocie do wody.Mnie niestety jeszcze podlewanie na cmentarzu nie mija jeżdżę z Amisią na rowerze .Poza tym trenuję brzuszki przysiady itp nie podoba mi się ten mój bebech.No to na tyle:-):tak::cool:

Do góry