paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
No więc najpierw Anik- Mikołaj miał chodzik- zasuwał jak szalony, a teraz nie patrzy nawet na niego. Jak go wsadzę do środka to zaraz sam z niego wychodzi. Jedynie czasem się go złapie i idzie z nim. Starania na razie wstrzymane do października. Dostałam od gina tabletki anty na wyregulowanie cykli i przez sześć cykli za starań nici. Jestem teraz w trakcie czwartego cyklu.
Flaurka a ja Tobie zazdroszczę, że z Hubercikiem możesz iść na spacer za rączke A jeśli chodzi o mówienie to jak Hubert zacznie gadać to jeszcze będziesz miała dość
Dusia znajomego kuriera nie mam żadnego, ale mój mąż ich często zatrzymuje, więc wiem tyle, że duużo pracują, ale są zadowoleni i nie narzekają. Finansowo całkiem dobrze to wygląda, choć nie wiem ile zarabiają, bo jeszcze żaden się nie przyznał
A ja sobie dzisiaj kupiłam kijki i od jutra nordic walking)))
Flaurka a ja Tobie zazdroszczę, że z Hubercikiem możesz iść na spacer za rączke A jeśli chodzi o mówienie to jak Hubert zacznie gadać to jeszcze będziesz miała dość
Dusia znajomego kuriera nie mam żadnego, ale mój mąż ich często zatrzymuje, więc wiem tyle, że duużo pracują, ale są zadowoleni i nie narzekają. Finansowo całkiem dobrze to wygląda, choć nie wiem ile zarabiają, bo jeszcze żaden się nie przyznał
A ja sobie dzisiaj kupiłam kijki i od jutra nordic walking)))