reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie! melduje, ze nadal zyjemy, upały i burze nam nie straszne :p ja liczne na to ze do konca sierpnia bedzie upalnie, albo ciepło, mogło by byc tak z 24 stopnie, zebym chociaz troszke na urlopie skorzystała z pogody :) bo co zaplanowalismy jakies wakacje to zawsze lało :(
A tak poza tym to powiem wam ze złapałam bakcyla na jazde autem, idzie mi coraz lepiej i nie moge sie doczekac kolejnych jazd :) mam nadzieje ze uwine sie z jazdami do wrzesnia i bede mogła zapisac sie na wgzamin
Tak w skrócie to z Oli niezły rojber....dzicko czort :p wszedzie musie wchodzic, wszystko musi dotknac, jest ciagle poobdzierana, ostatnio tak sobie warge rozwaliła ze jej krwi nie mogłam zatamowac, usta miała jak murzyńskie :)
Dzis przekułysmy uszka i powiem wam ze nie było tak źle jak myslałam, zobaczymy jak to bedzie za kilka dni gdy zaczna sie goic. Powiedzcie mi czym przemywałyscie uszy?
TO chyba na tyle :p buziaki

reklama
Ahoj po urlopowej przerwie!
Widze, że wicher hula po BB:tak:
Zatem krótkie doniesienie powakacyjne.
Było super, szczególnie pierwszy tydzień - domki, morze, basen, duże towarzystwo. Luz.
Niestety drugiego dnia okazało sie, że w morzu grasują parzące meduzy - z Małym byłam tylko raz i na tym poprzestałam.
Na łajbie challange. Oleg spisywiał sie świetnie, na żaglach było bosko, ale ja sie troche umeczyłam.
Raz tylko kotwiczyliśmy, reszta w marinach, bo Mały dostał wysokiej temperatury i miał rozwolnienie.
Zwalam na temperature na zewnątrz, bo nowych zebiszczy jak nie było, tak nie ma.
Podróż okrutna, jeszcze nie doszłam do siebie.
Ale to nic w porównaniu z Małym - tak sie rozregulował, że w domu mam od niedzieli głównie ryk.
Cały tydzień spał i zasypiał albo ze mną albo z J. bo bałam sie, że spadnie z koi. No i są efekty.
Przydałby sie jeszcze tydzień na odreagowanie:tak:
Ale ja od dziś w pracy, Mama poleciała do domu, czas wracać do rzeczwistości:-(;-)
PS. Mały odwiedził miejsce swego poczecia i tam postanowił zacząć chodzić:-)

Hej Laski!

Forum umiera powoli... Szkoda, zawsze z sentymentem tutaj zaglądam...

Fajnie, że upały powoli przeszły, u nas dzisiaj straszna burza była.

Azulko, co z naszą kawą? ;-)

Anik no niestety bardzo rzadko ktoś tu pisze:( może jesionią się trochę rozkręci...

Nawet nie mam się komu pochwalić, że mój leniwiec mały zaczyna chodzić:))

Aj tam nie masz ;-) ja zaglądam tu codziennie. Gratulacje dla leniuszka

U nas dzisiaj mokro i chłodno ale ja czuję się o niebo lepiej. Nawet dokończyłam leczo, na które wczoraj zabrakło mi energii.

To przez te cholerne upały, bo poza tym czuję się jak nie w ciąży ;-) Jak do tej pory zemdliło mnie chyba ze 3 razy, nadwrażliwości na zapachy nie mam, za co akurat dziękuję.

Katasza to może będzie chłopak:) mi w ciąży też nic nie śmierdziało:)) I fajnie, że objawy Cię nie męczą, bo w ten upał i z małym dzieckiem to mogłoby być bardzo ciężko...

Hej .Anki młodzi znów sie pojawili ale przyjadę obiecuję.Co z ZOO czy ktoś chetny???.Mam nadzieje ,że nasze majowe BB będzie zreaktywowane ja w upały mam kompowstręt więc wybaczcie:-(mom absencję.I tak wolę bb bo fb jakos mi nie leży nie wiem czy jestem w stanie nicki z nazwiskami powiązać jakoś mi sie wsio miesza:-(.Katasza to dobrze,że tak bezobjawowo masz z ciażą .Paulinka no po objawach ich braku lub nadmiarze kształcie brzucha itp niestety płci nie da się stwierdzic ale Katasza niech tam się zdrowo w brzusiu fasolka upragnionej płci rozwija:tak:

reklama
Hej :) widzę, że mój post ciut poruszył towarzystwo :)

Katasza - a mi z Krzysiem na początku przeszkadzały niektóre zapachy - śmierdziały mi naleśniki, a na piersi z kurczaka nie mogłam patrzeć... podobnie jak na nóżki i skrzydełka - tak miałam do końca I trymestru. A potem mi przeszło, wcinałam za to mega ilości ogórków konserwowych/kiszonych, buraczków na kwaśno, kalafiora i... cheesburgerów z Maca :zawstydzona/y: z tego ostatniego dumna nie jestem, ale miałam tak dziką ochotę na nie, że szok :-D

Paulinka - gratulacje dla Mikołaja! Nooo to się teraz nabiegasz za nim :-D

Do góry