reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Witam,
U nas dzień był dzisiaj ciężki, Patryk obudził się po 4 zjadł i ani myślał spać dalej:wściekła/y:. Rzadko mu się to zdarza ale jednak.

Są może jeszcze jakieś dzieciaczki bez zębów?

U nas nie ma jeszcze żadnego ale starszemu synowi pierwszy wyszedł dopiero jak skończył 13 m-cy i teraz jeszcze mu 5 brakuje.

Natalka1704 to jest Opolskie, okolice Nysy

Ostatnia edycja:
Natalka1704 no jakoś tak wyszło, że wytrzymałam.
Nooo dobra... chciałam mieć efektowne wejście;-):-D.
Zdjecia dziecia w galeryjce.
Oleg nie miał zebów do połowy marca.
A potem nagle wszystkie zaczeły rosnąć.
W ciagu 2 tygodni dorobił sie sześciu - czterech na górze i dwóch na dole.
Pierwsza była górna lewa jedynka. Tak wiec nie ma reguły.
Jedno jest pewne - każdemu dziecku w końcu wyjdą;-)
Z góry przepraszam za brak literki e z ogonkiem (bo jak inaczej to określić:-D)- mój komputer nie zaposiada wiec pisze niegramatycznie.

HURA:-):tak::-DNo jak za starych dobrych czasów wracacie dziwczynki do nrmy drukujecie potężnie.Gia GRATULUJĘ:-).Dusia oby się wyjaśniło:tak:Aksmobulka ja cały czas twierdze ,że Oliwka to z tych typów co Amelka ,a ten typ tak ma ,a stan zapalny na bank od zębiszczy:tak:Fiore zdrowiejcie.WITAM Kasiu:-)twarda z Cie sztuka tyle czasu sie nie uajwnić:szok: ja dość szybko zdezerterowałam i w połowie ciąży sie ujawniłam i nie żałuję.My cały dzień na dworze bo deszczu u nas brak ,a przydałby się .

Azula - twarda, Kaszubki tak mają;-):-D
U mnie też by sie przydał deszcz bo od przedwczoraj temperatury letnie - dziś 25 stopni.
I właśnie musze latać z konewką aby popodlewać kwiatki w ogrodzie.
Dziekuje za miłe przyjecie:-)

Laski, jak za dobrych starych czasów, ale produkujecie! Super!
Witaj Kasiu, jesteś wytrwała :)

GIA, GRATULEJSZYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pisz pisz co tam u Was!

A u nas pobasenowa chrypka, pokasływanie i mega pleśniawy w buzi! Walczymy, co by na roczek się wykurować.
Szkoda, że tak wyszło bo chcielismy jeszcze na basen skoczyć no ale trudno.
Nie wiem co komu jeszcze bo późno więc uciekam, do jutra, a raczej do później!

reklama
Witam się z rana z emega dużym bólem głowy:szok:, mam nadzieję, że wytrzymam wysiedziec w pracy do 15.30.
Mateuszowi wysypka po zastrzyku zeszła, przespał wczoraj prawie cały dzień. Boję się kiedy to gó... znowu wyjdzie, ostatnio zdarza się to coraz częściej. Pediatra kazał za każdym razem robic zdjęcia i pokieruje nas ponoc do jakiegoś Instytutu Pediatrii, zobaczymy...
Witam nową Mamusię, rozgość się u nas:tak:

Do góry