reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

ależ produkcja !!!! kiedy tak ostatnio było ?? No nie pamiętam:))))

Laura dziś ma dzień czułości :)))) cały czas mnie przytula,całuje, bawi sie moimi włosami hhe:)))) ależ ja ją taką KOCHAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))

reklama
Ja tylko na chwile,
my nadal chorzy,mnie zaczyna cos mocniej brac wiec weszla ciezka artyleria - lek bojowy,choc ma skutki uboczne.Wazne,ze czuje sie chwilowo jak czlowiek.
V nadal kiepsko,do tego doszla jej wysoka goraczka,ale walczymy.Leo sie trzyma...i sie nie trzyma,bo...zrobilismy wiecej niz metr na wlasnych nozkach :-)
Tyle,buziaki,odezwe sie na dniach jak dojde do siebie :o*
(modlitwa trwa!)

My po buszmęcie w ogrodzie i zgłodniała więc wróciłyśm,y na małe conieco:-)teraz zasneła.Nie tylko DrAsia body zakładamy ale i rajtuzy lub spodnie bo chodzenie + czasem podraczkowanie do czegos by wstać bo tak z ziemi jeszcze bez podpórki nie umie + płytki chodnikowe to byłyby zdarte kolanka ,a nasza Amelka bardzo mobilna twojej gratuluje postepów.Pieszczoszka ja tez uwielbiam jak dziecinka taka przytulna bywa:tak::-D.Aniag ,a co ja mam powiedzieć znajdź mame u mnie w wiosce w moim wieku;-)owszem czasem z mamami z dziećmi w wieku Amelinki pogadam ,pospaceruję ale wiadomo to mogły by być moje córki i moje wnuki:tak::-Dwięc udaje ,że jestem piękna i młoda i wkreciłam się w BB:-)

Wy to jednak zarazliwe jestescie :)
Wczoraj weszlam z mezem do salonu samochodowego aby zobaczyc jaki duzy ma bagaznik auto ktore planowalismy kupic i za tydzien odbieramy moj nowy wozek:szok:

Chcialam albo BMW 520 albo audi a6 albo Citroena c5 i padla na citroena ....ma najwiekszy bagaznik i za 30 tys euro mozna go dostac nowka a na pozostale musielibysmy juz okolo 50 wydac.
Moj maz ma swoj motor a ja teraz nowiutki wozik dla moich potworkow.Przyznaje sie bez bicia ze jestem blachara;)Maz mnie uwiodl na BMW:)

reklama
30 tys euro tanio heheheheh:) JA za taką sumę kupiła bym ze 3 auta :p ( ale ja nie jestem wymagająca :p ) więc pewnie temu:))))

suse blachara ? he nie wiem czy jest sie czym chwalić :p no chyba ,że to żart :p:p:p nie wieże ,że poleciałaś na swojego ze względu tylko na auto :-p

Do góry