andav
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny.... u mnie zreszta to bardzo smieszna historia jesli chodzi o zajscie w ciaze- cale zycie mialam nieregularne miesiaczki, czasem nawt do 6m-cy przerwy potem bralam tabletki a od jakis 2 lat przestalam brac tabletki zeby wziasc sie za uregulowanie miesiaczek. Moj lekarz stwierdzil ze bedzie mi ciezko zajsc w ciaze, wiec z takim przeswiadczeniem zylam... az tu prosze pare razy sie nie zabezpieczylismy i lokator gotowy
nie powiem ze nie bylo to dla mnie zaskoczenie, zwlaszcza ze mialam zaczac od listopada nowa prace. Troche lez sie polalo, ale dzis sie ciesze... a moj maz to juz w ogole przeszczesliwy :-) Ja to tylko sie boje ze nie bede dobra matka, ze nie bede potrafila dobrze wychowc, widze same czarne scenariusze ( wstyd wiem ) i to nie pozwala mi tak do konca cieszyc sie na to co mnie czeka... wiem ze jestem glupia, ale na prawde nie wiem jak mam zmienic moje nastawienie. No to sie uzewnetrznilam.
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)