reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

ja tez uwielbiam słodycze i mam pełna szafkę tego paskudztwa heheh ale w tej ciazy nie chce mi sie slodkosci jesc, nie mam zadnych zachcianek jak do tej pory az sie sobie dziwie :)

reklama
Czarna no wlasnie o to mi chodzilo ;-)
As mozesz byc moderatorem i dzialac na forum od nie wiem ilu lat,ale i tak zdania nie zmienie ze czasem z czyms mozna przesadzic ...np.z nadmiarem watkow:-)Chyba,ze powinnam sie bac ze przeocze wazne wiadomosc w sprawie snow;-)

Co do OM to w pierwszej ciazy przesuneli mi o 2 tyg w przod,a teraz o tydzien w tyl.Wszystko zalezy od owulacji.
Maz u lekarza,dziecko spi,a ja w koncu mam troche energii dzis,chociaz bedac na poczcie slabo mi sie zrobilo-ale przezylam i tragedia sie nie stala :-DZauwazylam,ze jak cos robie 15minut to potem dochodze do siebie przez kolejne 45min i tak dzien leci :-p

Witam Wreszcie i ja ,podczytywałam Was ,ale jakoś nie miałam czasu nic odpisać w domu maly remont.
Cieszyłam się że mdlosci minely a tu raz sa raz nie mam więc dalej jest bleee....

Jutro do gina ,pewnie powie mi o USG tak myśle ...

ja tez uwielbiam słodycze i mam pełna szafkę tego paskudztwa heheh ale w tej ciazy nie chce mi sie slodkosci jesc, nie mam zadnych zachcianek jak do tej pory az sie sobie dziwie :)

To pewnie będzie dziewczynka. Ponoć jak nosi się chłopca to ma się na słodycze ochotę większą niż zwykle :-D

Ja za to slyszalam,ze dziewczynka odbiera matce urode.Wiec jak sie widzicie teraz?Pikniejsze czy brzydsze? :-) Mnie mowia,ze mizernie wygladam na twarzy - z Vanessa tez mi tak mowili;-)

To pewnie będzie dziewczynka. Ponoć jak nosi się chłopca to ma się na słodycze ochotę większą niż zwykle :-D

Ja za to slyszalam,ze dziewczynka odbiera matce urode.Wiec jak sie widzicie teraz?Pikniejsze czy brzydsze? :-) Mnie mowia,ze mizernie wygladam na twarzy - z Vanessa tez mi tak mowili;-)
I to właśnie powinno być w temacie pobocznym jakim jest w tym przypadku
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2012-f421/czy-wierzycie-w-54779/

Także wszystko ma swoje dobre i złe strony ;-)

Ubiję mojego szczeniaka .Zamorduję i powieszę na suchej gałęzi :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wracam z cmentarza i co widzę ?
Mała zołza leży w sypialni na łóżku naszym a dookoła niej same papierki .:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D
Ta franca wyciągnęła z mojej szafki przy łóżku 2 opakowania całe biszkoptów i z pół kartonu batoników kinder bueno i raczyła się z konsumpcją na naszy lózku :szok::szok::szok:
Oczyewiście zostały tylko papierki bo nawet okruszki z biszkoptów skrzętnie wysprzątała z prześcieradła ,tak ,że prześcieradło całe mokre od jej jęzora :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

As :-) Kochana! Wiedzialam,ze tak odpiszesz :-) Przepraszam,za lekka prowokacje ;-)
Ja nadal uwazam,ze od tego jest glowny :-D
Ale co my sie tam bedziemy targowac i zasmiecac ten watek glowny?
Przepraszam reszte majoweczke,za prowokacje :-p

As Ty Kocico,bron swego slowa ;-) A ludzie mowia,ze slowo pisane mniej odczuwalne od mowionego:-p
Ok,to ide zalozyc nowe watki:
1)Jak sie dzis czuje
2)Jaka dzis pogoda
3)Ile dzis zjadlam
4)Ile dni do porodu
5)Jak sie maja moje zwierzeta
6)Co mowi moj Maz/Rodzina
etc.....
Ehi,to wcale nie glupi pomysl ;-) Nie,no a tak na powaznie.Moim zdaniem wazniejsze rzeczy powinny i maja swoj watek-odziezowy,jedzeniowy,lekarski-inne sa juz bardziej deataliczne,do dsykusji ogolnej,wiec po co ich zakladac setki?

reklama
Ja zgadzam sie z fiore, ale jak widac ile osob tyle opinii i kazdy ma do tego prawo:-D A czy to ktos zmieni czy nie to mmi to lotto;-)

Do góry