reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

As Ty Kocico,bron swego slowa ;-) A ludzie mowia,ze slowo pisane mniej odczuwalne od mowionego:-p
Ok,to ide zalozyc nowe watki:
1)Jak sie dzis czuje
2)Jaka dzis pogoda
3)Ile dzis zjadlam
4)Ile dni do porodu
5)Jak sie maja moje zwierzeta
6)Co mowi moj Maz/Rodzina
etc.....
:-D:-D:-D:-D:-D dobre

reklama
I to właśnie powinno być w temacie pobocznym jakim jest w tym przypadku
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2012-f421/czy-wierzycie-w-54779/

Także wszystko ma swoje dobre i złe strony ;-)

Tutaj się z Tobą i ja nie zgodzę. Uważam,że dziewczyny,że robi się za dużo wątków. To własnie tutaj o takich rzeczach powinnyśmy pisać.

Ubiję mojego szczeniaka .Zamorduję i powieszę na suchej gałęzi :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wracam z cmentarza i co widzę ?
Mała zołza leży w sypialni na łóżku naszym a dookoła niej same papierki .:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D
Ta franca wyciągnęła z mojej szafki przy łóżku 2 opakowania całe biszkoptów i z pół kartonu batoników kinder bueno i raczyła się z konsumpcją na naszy lózku :szok::szok::szok:
Oczyewiście zostały tylko papierki bo nawet okruszki z biszkoptów skrzętnie wysprzątała z prześcieradła ,tak ,że prześcieradło całe mokre od jej jęzora :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

Idąc twoim tokiem myślenie na tę drugą część wypowiedzi tez powinien powstać nowy osobny temat? Np nasze zwierzaki? Bo bez jaj. Dziewczyny,które cytowałaś to chociaż w temacie ciąży zostały. BPNMSP

Też jestem za połączenie niektórych wątków: czyli o polecaniu z zakupami,oraz te pozostałe aby tutaj dać.

Co do terminów to ja z OM mam termin na 16.05 a z usg 20.05 co u mnie się zgadza idealnie bo wiem,że mi się owulacja nieco spóźniła. Testowałam się od dnia spodziewanej miesiączki a dopiero w 4 dniu wyszły kreski i to słabiutkie na początku. Czyli u mnie się jak do tej pory wsio perfekcyjnie sprawdza :)

As Ty Kocico,bron swego slowa ;-) A ludzie mowia,ze slowo pisane mniej odczuwalne od mowionego:-p
Ok,to ide zalozyc nowe watki:
1)Jak sie dzis czuje
2)Jaka dzis pogoda
3)Ile dzis zjadlam
4)Ile dni do porodu
5)Jak sie maja moje zwierzeta
6)Co mowi moj Maz/Rodzina
etc.....
Ehi,to wcale nie glupi pomysl ;-) Nie,no a tak na powaznie.Moim zdaniem wazniejsze rzeczy powinny i maja swoj watek-odziezowy,jedzeniowy,lekarski-inne sa juz bardziej deataliczne,do dsykusji ogolnej,wiec po co ich zakladac setki?
Bardzo często takie tematy na forum właśnie są i to żadne Twoje odkrycie ;-);-)
Do tego był dołożyła ze 3 rodzaje gier forumowym
Typu :Jakie to słowo?
O jakim miejscu myślę ?
Jaka to piosenka :-D:-D:-D:-D:-D
A tak serio to rób jak chcesz .Mi mnogość wątków nie przeszkadza ,bo i tak czytam to ,co mnie interesuje ;-):-):-)

As pewnie,ze nie odkrycie,ale na maju 2012 ich jeszcze nie ma-wiec zaliczam to do miniodkrycia:-D:-D:-D
Oh...sorry,smiac mi sie chce.AS humor mi poprawilas :-)

Ja też się zgadzam z fiore...nie mam zawsze tyle czasu na forum, aby przeglądać poszczególne wątki, tak naprawdę mniej istotne (mam na myśli np. wątek o snach i przesądach - wolałabym o tym czytać na głównym). A tak poza tym to zanim będę chciała coś napisać na głównym to będę musiała się zastanowić, czy nie ma przypadkiem takiego wątku pobocznego, żeby nie robić bałaganu.

Tutaj się z Tobą i ja nie zgodzę. Uważam,że dziewczyny,że robi się za dużo wątków. To własnie tutaj o takich rzeczach powinnyśmy pisać.

Idąc twoim tokiem myślenie na tę drugą część wypowiedzi tez powinien powstać nowy osobny temat? Np nasze zwierzaki? Bo bez jaj. Dziewczyny,które cytowałaś to chociaż w temacie ciąży zostały. BPNMSP

Też jestem za połączenie niektórych wątków: czyli o polecaniu z zakupami,oraz te pozostałe aby tutaj dać.

Co do terminów to ja z OM mam termin na 16.05 a z usg 20.05 co u mnie się zgadza idealnie bo wiem,że mi się owulacja nieco spóźniła. Testowałam się od dnia spodziewanej miesiączki a dopiero w 4 dniu wyszły kreski i to słabiutkie na początku. Czyli u mnie się jak do tej pory wsio perfekcyjnie sprawdza :)

Jak poprzeglądasz inne fora BB to zauważysz ,że temat o zwierzakach jest osobny prawie wszędzie .Tak szamo moje hobby .
Właśnie po to ,by nie mieszać wszystkiego w jednym.:tak:;-):-):-)
Ale to prawda .
Ile ludzi -tyle opinii
Tu podaję przykład takiego forum ,na którym jestem od kilku lat :
Mamy będące w domu

Na tym forum 3/4 tematów można by też spokojnie połączyć ,a jednak są ,bo każdy chce mieć osobny wątek .Proszę nie narzekać ,że tu jest dużo ,bo tu to dopiero jest krocie :-D:-D:-D

Poronienia
A to takie przykłady w obronie mojego zdania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tak na serio to mod zrobi co chce.
Niektóre tematy można połączyć ,ale zostawić je jako poboczne ,a nie wrzucać do jednego worka.
Potem jest problem ,jak jakiś temat po raz kolejny rozważany na forum ogólnym ,a każdy ma go już po dziurki w nosie ;-);-)
A wkrótce takich tematów będzie sporo ,niech się forum jeszcze trochę rozrośnie to same zobaczycie .:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny robie gulasz i nie wiem jaka mąkę dodac do zageszczenia :) make przenna czy ziemniaczana zageszczacie sos z miesem?

Do góry