reklama
Joasia powodzenia! Będzie dobrze!
Andav zapraszam do siebie! Dziś mam właśnie taką na obiad
Ja mam dziś pierwse usg :-) Troszkę się denerwuję, Mam nadzieje,że wszystko będzie ok.
Miłego dnia!
Andav zapraszam do siebie! Dziś mam właśnie taką na obiad
a za mna chodzi zupa ogorkowa- taka extra kwasna
WIOLKA1509
Fanka BB :)
andav kopiujesz do sygnatury bbc code i wklejasz w ramke edytuj sygnature. jak wkleisz zrob sobie podglad i bedziesz widziala czy sie udalo czy nie a ja sie uda to pamietaj zeby zapisac.
u mnie mdlosci pojawily sie w 5 tyg i niezmiennie mnie nieopuszczaja. slaba jestem jakas a dodatkowo czuje ze przeziebienie mnie rozklada.
moja corcia juz chora dzis pol nocy spedzilam na chodzeniu do jej pokoju i uspokajaniu bo miala straszny kaszel i sie budziala w koncu o 3 mialam juz dosc i poszlam spac z nia.
kupywalyscie sobie juz jakies tuniki albo sweterki ciazowe?ja grzebie na allegro ale w rozmiarze 42 nic ciekawego znalezc nie moge
u mnie mdlosci pojawily sie w 5 tyg i niezmiennie mnie nieopuszczaja. slaba jestem jakas a dodatkowo czuje ze przeziebienie mnie rozklada.
moja corcia juz chora dzis pol nocy spedzilam na chodzeniu do jej pokoju i uspokajaniu bo miala straszny kaszel i sie budziala w koncu o 3 mialam juz dosc i poszlam spac z nia.
kupywalyscie sobie juz jakies tuniki albo sweterki ciazowe?ja grzebie na allegro ale w rozmiarze 42 nic ciekawego znalezc nie moge
Ostatnia edycja:
andav
Dziekuje wiolka :-)andav kopiujesz do sygnatury bbc code i wklejasz w ramke edytuj sygnature. jak wkleisz zrob sobie podglad i bedziesz widziala czy sie udalo czy nie a ja sie uda to pamietaj zeby zapisac.
WIOLKA1509
polecam sie na przyszlosc;-)
ale numer mamy jeden dzien roznicy w suwaczkach:-)
fiore
Witajcie!
Powodzenia na badaniach i milego poczatku i kontynuacji dnia ;-)
Ja sie dzis narobilam-prasowanie,wyjscie z psem,sniadanko(na razie pozostalo w brzusiu) i teraz idziemy zalatwiac sprawy urzedowe
A tak na marginesie:
Wchodze na forum,a tu kolejny temat.Ja nie wiem,ale powoli zaczyna mi to przeszkadzac.Moze sie jednak uda nam jakos zorganizowac? Pieszczoszka1988,little_nina - zapraszam do udzielania sie na odpowiednich tematach
Tymczasem wyslalam wiadomosc do moderatorki o uporzadkowanie naszego forum.
To nie po zlosci,tylko po prostu zacznie sie "smietnik robic",a nie ma potrzeby.
Powodzenia na badaniach i milego poczatku i kontynuacji dnia ;-)
Ja sie dzis narobilam-prasowanie,wyjscie z psem,sniadanko(na razie pozostalo w brzusiu) i teraz idziemy zalatwiac sprawy urzedowe
A tak na marginesie:
Wchodze na forum,a tu kolejny temat.Ja nie wiem,ale powoli zaczyna mi to przeszkadzac.Moze sie jednak uda nam jakos zorganizowac? Pieszczoszka1988,little_nina - zapraszam do udzielania sie na odpowiednich tematach
To nie po zlosci,tylko po prostu zacznie sie "smietnik robic",a nie ma potrzeby.
andav
polecam sie na przyszlosc;-)
na kiedy masz date porodu wyznaczona? ja probowalam tak ustawic zeby pasowalo do pomiarow usg, bo wg ostatniej miesiaczki powinnam byc jakos tydzien dalej
WIOLKA1509
ja mam date ustalona na 12.05 . a kiedy mialas ostatnia @ ? ja 10.08
andav
Witajcie!
A tak na marginesie:
Fiore tak ie zapytam bo jestem totalnie zielona w forum... gdzie ty widzisz ten kolejany temat?
reklama
andav
ja mialam 28.07 ale lekarz wyliczyl mi termin na 10 maja wiec juz na prawde nie wiem w jakim tygodniu do konca jestem ale licze tak jak pisze wg pomiarow na usgja mam date ustalona na 12.05 . a kiedy mialas ostatnia @ ? ja 10.08
Podziel się: