reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

czesc dziewczyny!!

Leo duzo zdrowka wracaj szybciutko do domku. Beatka a Tobie duzo sil.

Pieszczoszka gratuluje:-D:-D
Wiki zazdroszcze Ci tego cycowania tak zal mi ze Jasko tak szybko sam zakonczyl ale i tak bylam szczesliwa ze udalo sie 6,5mc cycowac.

mlody wczoraj spal tylko raz w polodnie i to 1h padl o 19 i spal tradycyjnie do 6 z przerwami na mleczko.
Azula mojemu kiedys tez dawalam w nocy kaszke bo myslalam ze dluzej pospi a on i tak budzil sie po 3-4h wiec daje mu samo mleko bo tak samo dlugo spi , nawet zauwazylam ze ostatnio je tylko o 19 przed snem o 1 i okolo 5 pozniej juz sniadanko o 9.
Jestem ciekawa ktore dzieciatko pojdzie pierwsze, moj sie rwal do puszczania a ostatnio nie chce nawet nie chce zebym go prowadzala woli na czterech zasowac.
Oki spadam ogarnac mieszkanko pozniej prasowanie bo sie nazbieralo strasznie duzo tego a tak nie lubie prasowac:/
Milego dnia
Duzo zdrowka dla chorowitkow

reklama
nie wiem czemu tak straszą tym wyrwaniem ósemek ...? kanałowe jest 100% gorsze i sama wiercenie zęba też. Przy rwaniu nic nie czuć to tyle fajnie:) najgorsze jest chyba gojenie tylko.

A co do wyrywania ósemek góra a dół - jest duża różnica. Górę może wyrwać zwykły dentysta bo nie trzeba nacinać dziąseł i górne ósemki są bardzo słabe i ich wyrwanie trwa bardzo krótko . Natomiast z dołem jest gorzej bo musi wyrwać to dentysta chirurg i w 90% przypadkach niestety trzeba rozcinać dziąsło i pozniej czeka szycie wiec nie ma juz tak wesoło. całe szczescie ,że dolne ósemki mam nie popsute i są w super stanie hehe:D Za 3 tyg wyrwe kolejną górną :) teraz to sie juz nie boje ani troche :-D

Dzień doberrro :-) witam się i tutaj teraz :-)

Ja już po porannych zakupach ,prezent dla chrześnicy kupiony i inne pierdołki na wyjazd też więc pozostało tylko spakowanie się i koniec ale póki mały spi to korzystam i mam chwilkę odpoczynku ;-)

Anik no w 3 :-) najlepsze jest to że to 1 taka długa podróż małego bo aż ok 350 km i byle by tylko nie lało albo nie nasypało za duzo śniegu.... bo tak to można jeszcze jechać, słońce mi do szczęścia już nie potrzebne;-)

No a na dodatek dostałam rano @ ...a miał być później :wściekła/y:...teraz jak wyjeżdżam to przypomniało mu się że ma być co 28 dni :angry: a tak to co 34 i ani dnia mniej......dobijcie mnie.....:baffled:
ale może to i dobrze :-p ...a to dlatego że jak tam ostatnio jak tam byliśmy to powstał Kubuś :-D więc chyba mój organizm sam się broni :-D

miłego dnia :*****

Leo słoneczko jesteś śliczny i dzielny ! Dasz na pewno radę !~szybkiego powrotu do zdrowia ;*

Dostałam paczke z Nestle ( czy ja sie tam logowałam? he nie pamietam) dostałam baloniki z napisami na roczek.kartke z zyczeniami i 2 saszetki mleka z miodem ..

Leo - nadal &&&

Dziewczyny, mam do Was pytanie. Chyba sobie popsułam ekspres do kawy :( Mam taki zwykły, przelewowy - i raz zapomniałam po imprezie wyciągnąć filtr z kawą :zawstydzona/y: spleśniało cholerstwo i nie mogę teraz pozbyć się tego zapachu... Dzisiaj czyściłam go kwaskiem cytrynowym, ale zapaszek nie zniknął do końca :-( Poradźcie co zrobić, bo szkoda mi tego ekspresu jak nie wiem :-:)-(

Anik mi jak coś nie tak pachnie to wlewam wrzątek (albo wkładam do wrzątku) i wlewam płyn do naczyń i zostawiam na jakąś godzinkę. Potem intensywnie płukam... Przeważnie pomaga.
Leo śliczniutki &&&&&&&&&&&& i oczywiście :***********
Zakupowego czytać nie mogę- nerwów nie mam...

reklama
Do góry