reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

reklama
Nie, nie Ty:) ale chyba o tej samej osobie piszemy:) Nie lubię jak ktoś się wywyższa... I drażni mnie brak zrozumienia dla sytuacji życiowej czy poglądów innych ludzi.

Ło już myślałam ,że coś do mnie macie ale chyba o kim innym mowa .A ja ekologicznie podchodze czemu jeszcze czegoś nie używać skoro to jeszcze nic ,a nic nie zniszczone .To co następne rzeczy produkować??? np z bawełny zamiast ten teren przeznaczyć na uprawę np kukurydzy.Pewnie ,że i ja czasem coś nowego kupię ale nie uważam ,że nowe tylko nowe.Nowe to zawsze kupuję sprzęty AGD i to raczej też z tych tańszych mają gwarancję przez jakiś czas i trochę służą:tak:Paulinka trzeba czytać nawet zakupowy i nawet wtedy gdy Ci coś nie pasi i o tym pisać bo potem to chyba tylko ja i może ze 2 osoby wychodzimy prawie na patologię:-(

Paulinka rozumiem ale jednak warto pisać.:tak:,a jak kłótnia wyniknie to chyba w słusznej sprawie choć wydaje mi się,że jak na razie na nią się nie zanosi .Moja córka co najwyżej nogę będzie miała taką samą jak Nikolka;-):-)

:) A Nikolka nóżki ma ok? Jak tak to chyba nic się nie stanie:) Nie każde dziecko ma płaskostopie czy jakieś inne wady:) Zresztą każdy wychowuje dzieci tak jak chce i jakie ma możliwości, Szkoda, że nie wszyscy potrafią to zrozumiec:((((((((((

Płaskostopie to nie od butów wiem na 100% bo Adaś nosił nówki i miał ,a śpZbysiu po nim i nie miał:no:więc coś w tej teorii szwankuje tak jak w większości teorii no chyba ,że ja bym kupiła starego ,zcioranego od lat buta to bym i grzyba i świerzbu i koślawicy mogła się nabawić;-):-D

reklama
Dziewczyny, nie wkurzajcie się ;-) Po prostu nie każdy ma empatię to raz, a dwa - mam wrażenie, że niektórzy lubią się po prostu chwalić, że mają kasę i stać ich, ot tak, wydać dla 10cio miesięcznego dziecka 200 zł. na buty ;-) a, że nie mają gdzie... no cóż ;-)

Do góry