reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Paulinka czemu zabił?
Ja mało sie dziś udzielam bo brzuch mnie boli i na dodatek ósemka napierdziela!!
Zważyłam Laure 10.8 kg wiec jak na jej wzrost i wiek myśle,że jest ok.
Ja mało sie dziś udzielam bo brzuch mnie boli i na dodatek ósemka napierdziela!!
Zważyłam Laure 10.8 kg wiec jak na jej wzrost i wiek myśle,że jest ok.
anik.
Mama Krzysia :)
Hej,
Zanetaa - Krzyś waży dokładnie tyle samo, co Hanulka
U nas dobrze, nocka fajna. Ja walczę z podrażnieniem twarzy jakieś rady macie? Chętnie przyjmę... Od razu mówię - nie wiem co podrażniło, chyba zmiany temperatury, bo nic takiego nie używałam - ani nowego nowego, ani nic...
Co do ubranek nosi 74-80 cm
Zanetaa - Krzyś waży dokładnie tyle samo, co Hanulka
U nas dobrze, nocka fajna. Ja walczę z podrażnieniem twarzy jakieś rady macie? Chętnie przyjmę... Od razu mówię - nie wiem co podrażniło, chyba zmiany temperatury, bo nic takiego nie używałam - ani nowego nowego, ani nic...
Co do ubranek nosi 74-80 cm
Martusia22267
Fanka BB :)
anik teraz zauważyłam że nasze maluchy mają na wierzchu te same ząbki;-)
miałam dziś zmierzyć małego i zapomniałam, spróbuję jutro
paulinka nie wydaje mi się żeby to była wina fb... a prędzej naszych małych szarańczy hehe
Oliś śpi a ja dziś już nic nie robię i się polenię
miałam dziś zmierzyć małego i zapomniałam, spróbuję jutro
paulinka nie wydaje mi się żeby to była wina fb... a prędzej naszych małych szarańczy hehe
Oliś śpi a ja dziś już nic nie robię i się polenię
anik.
Mama Krzysia :)
To prawda Martusia Ciekawe kiedy im reszta wyjdzie...
Cześć dziewczyny. Przepraszam, że się nie odzywałam, ale nie mam ostatnio czasu na długie siedzenie w necie. W poniedziałek mam rozmowę o pracę i od tygodnia uczę się nudnych ustaw. I siłą odciągam się od bb, ale wiem, że jakbym przysiadła na dłużej to bym się pewnie nie odciągnęła :-) A zależy mi na tej pracy bo to i inne warunki i godziny pracy lepsze więc jakby mi się udało to byłabym w siódmym niebie.
Widziałam, że rozmawiacie o wadze i wzroście - u nas 86 cm i waga około 12 kg więc mały misio :-)
Pytanko też mam do was - może macie jakiś pomysł co mogłabym mamie kupić na 50 urodziny? bo ma za tydzień, a ja jak zwykle zostawiam wszystko na ostatnią chwilę.
Widziałam, że rozmawiacie o wadze i wzroście - u nas 86 cm i waga około 12 kg więc mały misio :-)
Pytanko też mam do was - może macie jakiś pomysł co mogłabym mamie kupić na 50 urodziny? bo ma za tydzień, a ja jak zwykle zostawiam wszystko na ostatnią chwilę.
natalka1704
kattul hmmmm jakaś porządna biżuteria , bon do spa , bilety do teatru , książki , ręczniki z dedykacja , jakiś album ze wspólnymi zdjeciami taki w formie książki ...kurde cieżko ty znasz najlepiej swoja mame :-) jak ma poczucie humoru to kupcie jej jeszcze taki dyplom z okazji ukonczenia 50 tki ;-)
No właśnie biżuteria odpada bo mój tata na wszelkie okazje kupuje albo kolczyki, bransoletkę czy pierścionek bo on nic innego nie potrafi wymyślić. Więc to ja z bracholem muszę się zawsze nakombinować A chciałabym coś fajnego tylko jak zawsze nie ma czasu na wymyślanie bo zawsze jest coś ważniejszego.
anik - też to zauważyłam idą łeb w łeb, z ząbkami prawie też, bo dzisiaj wypatrzyłam nową dwójeczkę na dole, na razie dopiero się przebiła, ale ząbek zaliczony
Krzyś jest słodziuteńki ma boską czuprynkę i te jego oczy strasznie mi się podobają
co do porównywania - pamiętacie, że Laura jest starsza o miesiąc?
własnie rozmawiam z moją siostrą na fb, o chłopakach o tym, że jej były "chciał tylko zaliczyć, ale się opamiętała w ostatniej chwili" rany, moja malutka siostrzyczka
Krzyś jest słodziuteńki ma boską czuprynkę i te jego oczy strasznie mi się podobają
co do porównywania - pamiętacie, że Laura jest starsza o miesiąc?
własnie rozmawiam z moją siostrą na fb, o chłopakach o tym, że jej były "chciał tylko zaliczyć, ale się opamiętała w ostatniej chwili" rany, moja malutka siostrzyczka
reklama
Martusia22267
anik no u nas wczoraj po 4 miesięcznej przerwie wyszła ta dwójka więc coś mi się wydaje że teraz to mu się już posypią ale wydawać to m się może dużo
katfull co do prezentu to nie wiem... ciężko tak doradzić jak się kogoś nie zna a opcji jest dużo
zanetaa czyli siostrzyczka już nie taka malutka;-) siostrę zszokowała
katfull co do prezentu to nie wiem... ciężko tak doradzić jak się kogoś nie zna a opcji jest dużo
zanetaa czyli siostrzyczka już nie taka malutka;-) siostrę zszokowała
Podziel się: