reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Hej,

Zanetaa - Krzyś waży dokładnie tyle samo, co Hanulka :)

U nas dobrze, nocka fajna. Ja walczę z podrażnieniem twarzy :baffled: jakieś rady macie? Chętnie przyjmę... Od razu mówię - nie wiem co podrażniło, chyba zmiany temperatury, bo nic takiego nie używałam - ani nowego nowego, ani nic...

Co do ubranek nosi 74-80 cm

anik teraz zauważyłam że nasze maluchy mają na wierzchu te same ząbki;-)
miałam dziś zmierzyć małego i zapomniałam, spróbuję jutro:tak:

paulinka nie wydaje mi się żeby to była wina fb... a prędzej naszych małych szarańczy hehe
Oliś śpi a ja dziś już nic nie robię i się polenię:-p

Cześć dziewczyny. Przepraszam, że się nie odzywałam, ale nie mam ostatnio czasu na długie siedzenie w necie. W poniedziałek mam rozmowę o pracę i od tygodnia uczę się nudnych ustaw. I siłą odciągam się od bb, ale wiem, że jakbym przysiadła na dłużej to bym się pewnie nie odciągnęła :-) A zależy mi na tej pracy bo to i inne warunki i godziny pracy lepsze więc jakby mi się udało to byłabym w siódmym niebie.

Widziałam, że rozmawiacie o wadze i wzroście - u nas 86 cm i waga około 12 kg więc mały misio :-)

Pytanko też mam do was - może macie jakiś pomysł co mogłabym mamie kupić na 50 urodziny? bo ma za tydzień, a ja jak zwykle zostawiam wszystko na ostatnią chwilę.

kattul hmmmm jakaś porządna biżuteria , bon do spa , bilety do teatru , książki , ręczniki z dedykacja , jakiś album ze wspólnymi zdjeciami taki w formie książki ...kurde cieżko ty znasz najlepiej swoja mame :-) jak ma poczucie humoru to kupcie jej jeszcze taki dyplom z okazji ukonczenia 50 tki ;-)

No właśnie biżuteria odpada bo mój tata na wszelkie okazje kupuje albo kolczyki, bransoletkę czy pierścionek bo on nic innego nie potrafi wymyślić. Więc to ja z bracholem muszę się zawsze nakombinować:tak: A chciałabym coś fajnego tylko jak zawsze nie ma czasu na wymyślanie bo zawsze jest coś ważniejszego.

anik - też to zauważyłam:) idą łeb w łeb, z ząbkami prawie też, bo dzisiaj wypatrzyłam nową dwójeczkę na dole, na razie dopiero się przebiła, ale ząbek zaliczony:)
Krzyś jest słodziuteńki:) ma boską czuprynkę:D i te jego oczy strasznie mi się podobają:)

co do porównywania - pamiętacie, że Laura jest starsza o miesiąc? :-p

własnie rozmawiam z moją siostrą na fb, o chłopakach:szok: o tym, że jej były "chciał tylko zaliczyć, ale się opamiętała w ostatniej chwili":szok::szok::szok::szok: rany, moja malutka siostrzyczka:szok::szok::szok::szok:

reklama
anik no u nas wczoraj po 4 miesięcznej przerwie wyszła ta dwójka więc coś mi się wydaje że teraz to mu się już posypią ale wydawać to m się może dużo:-p
katfull co do prezentu to nie wiem... ciężko tak doradzić jak się kogoś nie zna a opcji jest dużo:tak:
zanetaa czyli siostrzyczka już nie taka malutka;-) siostrę zszokowała :-p

Do góry