reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Witam dziewczynki:) Żanetko szybkiego powrou do zdrowia dla Ciebie i Hanulki:) Nuta nie zazdroszczę... Nawet sobie nie wyobrażam, że Ł by nie było non stop. Jak jechał w delegacje na rajd to był problem i dl niego i dla mnie...

Ł. poszedł z Mikołajkiem na mierzenie i ważenie do ośrodka, a ja się powoli biorę za pierogi...

reklama
Dzięki dziewczyny za dobre słowa.Teraz mi jest w miarę dobrze bo to już drugi raz bo za pierwszym to płakałam cały miesiąc.Teraz jestem większość czasu w domu u rodziców bo u mnie samej(tzn. teściowa jest na dole ale to się nie liczy) z Hanią było by mi smutno a tu są rodzice sis z mężem i Amelka(york) i ciężko bo do miasta jednak 30 km a do sklepu z 5 km a tu w mieście wszędzie blisko czy do lekarza czy sklepu to i tak dobrze że mam prawko i auto.Myślałam o wyjeździe ale ja jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić bo jednak język a to niemiecki a ja go nie cierpię a i trzeba by wynająć mieszkanie a to dodatkowe koszty bo Łukasz sam nie wynajmuje tylko firma i oni za to płaca ale nie jest sam w pokoju tylko z dwoma innymi chłopakami.
Katasza zdrówka dla męża
Zaneta dla ciebie i Hanusi tez zdrówka
ps. uciekam bo Hania zaraz zdemoluje cały salon mojej siostry

Witajcie:-)
mały ma drzemkę więc mam chwilę na doczytanie:tak:
nuta współczuję rozłąki z mężem.. :-(

zdrówka dla chorowitek !!&&&&

dziś znalazłam u małego przypadkiem przy obiadku siódmy ząbek:-):-) dolna dwójka :-)
czekam na S i na jakieś zakupy trzeba by się wybrać, mały zostanie z teściową a my uciekniemy na troche;-)

Ostatnia edycja:
U mnie to chyba tzw przemęczenie wiosenne ciągle jestem słaba,śpiąca i niechętna do większych oraz mniejszych prac domowych:rofl2:.A okna proszą "wymyj nas":szok:.Zdrowia dla chorych i && dla tych w potrzebie dziś was nie czytam bo jak wyżej pisałam nastrój mnie nie nastraja:crazy:

DZIEWCZYNY ILE WASZE DZIECI MAJĄ TERAZ CM. WZROSTU ? I ILE MAJĄ CM STÓPKI ?
zmierzyłam Laure dokładnie i ma stope 12cm a dł. 85cm
( mam nadzieje,że nie będzie jakąś żyrafą :( )

Ostatnia edycja:
Zaneta, no to już teraz chyba tylko z górki będzie z tą grzybicą. && A ten Latopic teraz się wczytałam to chyba bardziej taki już specjalistyczny lek, właśnie dobrany pod takie schorzenie? Probiotyk, ale bardziej specjalistyczny - chyba na własną rękę nie powinnam go dawać Amelii w ramach zmiany probiotyku co? A jakie Tobie przepisał leki (jeśli możesz napisać oczywiście :-)).

DZIEWCZYNY ILE WASZE DZIECI MAJĄ TERAZ CM. WZROSTU ? I ILE MAJĄ CM STÓPKI ?
zmierzyłam Laure dokładnie i ma stope 12cm a dł. 85cm
( mam nadzieje,że nie będzie jakąś żyrafą :( )

Mój ma tez ok 12 cm stópke ale nie wiem dokładnie ile może mierzyć cały bo ucieka mi ciagle albo się wygina na wszystkie strony ;-) ale nosi ciuszki na 80 cm i tak mi sie wydaje ze ma ponad 75 cm :confused2:

reklama
Do góry