reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam dziewczynki:) Żanetko szybkiego powrou do zdrowia dla Ciebie i Hanulki:) Nuta nie zazdroszczę... Nawet sobie nie wyobrażam, że Ł by nie było non stop. Jak jechał w delegacje na rajd to był problem i dl niego i dla mnie...

Ł. poszedł z Mikołajkiem na mierzenie i ważenie do ośrodka, a ja się powoli biorę za pierogi...

reklama
Dzięki dziewczyny za dobre słowa.Teraz mi jest w miarę dobrze bo to już drugi raz bo za pierwszym to płakałam cały miesiąc.Teraz jestem większość czasu w domu u rodziców bo u mnie samej(tzn. teściowa jest na dole ale to się nie liczy) z Hanią było by mi smutno a tu są rodzice sis z mężem i Amelka(york) i ciężko bo do miasta jednak 30 km a do sklepu z 5 km a tu w mieście wszędzie blisko czy do lekarza czy sklepu to i tak dobrze że mam prawko i auto.Myślałam o wyjeździe ale ja jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić bo jednak język a to niemiecki a ja go nie cierpię a i trzeba by wynająć mieszkanie a to dodatkowe koszty bo Łukasz sam nie wynajmuje tylko firma i oni za to płaca ale nie jest sam w pokoju tylko z dwoma innymi chłopakami.
Katasza zdrówka dla męża
Zaneta dla ciebie i Hanusi tez zdrówka
ps. uciekam bo Hania zaraz zdemoluje cały salon mojej siostry

Witajcie:-)
mały ma drzemkę więc mam chwilę na doczytanie:tak:
nuta współczuję rozłąki z mężem.. :-(

zdrówka dla chorowitek !!&&&&

dziś znalazłam u małego przypadkiem przy obiadku siódmy ząbek:-):-) dolna dwójka :-)
czekam na S i na jakieś zakupy trzeba by się wybrać, mały zostanie z teściową a my uciekniemy na troche;-)

Ostatnia edycja:
U mnie to chyba tzw przemęczenie wiosenne ciągle jestem słaba,śpiąca i niechętna do większych oraz mniejszych prac domowych:rofl2:.A okna proszą "wymyj nas":szok:.Zdrowia dla chorych i && dla tych w potrzebie dziś was nie czytam bo jak wyżej pisałam nastrój mnie nie nastraja:crazy:

DZIEWCZYNY ILE WASZE DZIECI MAJĄ TERAZ CM. WZROSTU ? I ILE MAJĄ CM STÓPKI ?
zmierzyłam Laure dokładnie i ma stope 12cm a dł. 85cm
( mam nadzieje,że nie będzie jakąś żyrafą :( )

Ostatnia edycja:
Zaneta, no to już teraz chyba tylko z górki będzie z tą grzybicą. && A ten Latopic teraz się wczytałam to chyba bardziej taki już specjalistyczny lek, właśnie dobrany pod takie schorzenie? Probiotyk, ale bardziej specjalistyczny - chyba na własną rękę nie powinnam go dawać Amelii w ramach zmiany probiotyku co? A jakie Tobie przepisał leki (jeśli możesz napisać oczywiście :-)).

DZIEWCZYNY ILE WASZE DZIECI MAJĄ TERAZ CM. WZROSTU ? I ILE MAJĄ CM STÓPKI ?
zmierzyłam Laure dokładnie i ma stope 12cm a dł. 85cm
( mam nadzieje,że nie będzie jakąś żyrafą :( )

Mój ma tez ok 12 cm stópke ale nie wiem dokładnie ile może mierzyć cały bo ucieka mi ciagle albo się wygina na wszystkie strony ;-) ale nosi ciuszki na 80 cm i tak mi sie wydaje ze ma ponad 75 cm :confused2:

reklama
Do góry