reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

szkoda że wszystkie na fb nie mogą być...:-(
DrAsia chodzi o to że takjak dziewczyny piszą na fb łatwiej i szybciej popisać i u mnie przy małym fb bardziej się sprawdza no i tam to można o wszystkim pisać bo nikt z "zewnątrz" nie przeczyta w przeciwieństwie do bb...
ja opuszczać bb też nie ma zamiaru:-):-)

reklama
Kugela- nie pasuje- nie czytaj. Ani na fb ani tutaj nikt cię siłą nie trzyma. A jeśli o obrabianie chodzi to odniosłam wrażenie, że masz pewne sukcesy na tym polu.

Taaa Kugela a po takich postach jak twoj to sie aż chce wchodzić na BB ....a chciałam zauważyć że dokładnie to samo sie pisze na BB tylko w większym skrócie ...Widzę że chyba się też ostatnio na BB nie odnajdujesz:baffled::confused:...

Ja też na bb zostanę, nigdzie się stąd nie wybieram :-D

Co do fb - uważam, że całkiem fajne pogaduchy tam się prowadzi, czasami można wieczorem się odstresować, szczególnie jak dziewczyny siedzą np. same. A nie wszystkie rozmowy muszę poruszać ważne i poważne tematy, opinie na temat niedawno przeprowadzanych badań etc.

reklama
odezwę się jako Zosia, skoro już mnie tak NIEKTÓRZY pragną cytowac! (chociaż osobiście uważam, że milczenie byłoby dla NIEKTÓRYCH złotem w takich sytuacjach)

jak komuś coś nie pasuje, wystarczy nie czytac..
o płytkości postów i kółeczkach wzajemnej adoracji- to samo jest tu i na fb- albo dostanie się odpowiedź zaraz albo nigdy.. i pierdyyli się tak samo o głupotach..

no ale tak.. fb "dosc ciezko czyta ze wzgledu na nieprzyjazna wzrokowi grafike"
w ogóle to nieprzyjazne wzorkowi środowisko!!!!!!!!!!
chyba od tego się takie puste robimy..

Do góry