reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
czarnula wiem,że nie powinno się nikomu życzyć śmierci ale nie zasmuciła bym się jak by nagle go zabrakło ... dobrze,że chociaż moja mama jest dobra. A taki człowiek jak on nigdy się nie zmieni .. jego ojciec jest taki sam.
natalka1704
Fanka BB :)
Hania :***
Dusia mój tez juz nie je w nocy. Ale ja mam od samego poczatku tak ze mam goraca wode w termosie i zimna w dzbanku , odsypane mleko zawsze tez juz miałam uszykowane( ale tylko w nocy bo w dzien to na spokojnie robie zawsze ) i lałam wody tak pół na poł i wsypywałam mleko i gotowe bylo raz dwa
Dusia mój tez juz nie je w nocy. Ale ja mam od samego poczatku tak ze mam goraca wode w termosie i zimna w dzbanku , odsypane mleko zawsze tez juz miałam uszykowane( ale tylko w nocy bo w dzien to na spokojnie robie zawsze ) i lałam wody tak pół na poł i wsypywałam mleko i gotowe bylo raz dwa
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
azula Amelka cudna
anik.
Mama Krzysia :)
Nuta, wszyscy się dzieciaczkami zachwycają, a z Ciebie to bardzo ładna mama jest!
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
nuta mój Seba powiedział,że wyglądasz na 15 lat
kasiula222
Fanka BB :)
Hej !
Katul ale miny robi Twój mały też się uśmiałam po pachy
Nuta Anik ma rację bardzo ładna mama z Ciebie
Dusia ja mam zagotowaną wcześniej wodę w termosie i wodę zimną odlaną i przynoszę wszystko do pokoju gdzie śpię i robię szybko jak wstaje mały , też nie mogłam się po odstwieniu zorganizować z tymi butelkami ale teraz już ok jest
Katul ale miny robi Twój mały też się uśmiałam po pachy
Nuta Anik ma rację bardzo ładna mama z Ciebie
Dusia ja mam zagotowaną wcześniej wodę w termosie i wodę zimną odlaną i przynoszę wszystko do pokoju gdzie śpię i robię szybko jak wstaje mały , też nie mogłam się po odstwieniu zorganizować z tymi butelkami ale teraz już ok jest
reklama
Podziel się: