reklama
justynamika84
Fanka BB :)
Witajcie ja tylko na chwilkę prosić o kciuki. Julii się pogorszyło, w nocy praktycznie nie spałam bo młodą kaszel męczył strasznie, płakała co chwila Ma temperaturę i strasznie kaszle, zwymiotowała wszystko co zjadła. Zamówiłam wizytę domową i czekam. Tak strasznie się boję że będziemy musiały iść do szpitala Dzisiaj rozmowa a tu takie coś. Już sama nie wiem co robić. Płakać mi się chcę bo już psychicznie wysiadam
Przepraszam że tak tylko o sobie ale nie mam siły doczytywać. Napiszę tylko buziaki na miesięcznice, i kciuki za potrzebujące:-)
Przepraszam że tak tylko o sobie ale nie mam siły doczytywać. Napiszę tylko buziaki na miesięcznice, i kciuki za potrzebujące:-)
annte - a ja wiem.. najpierw wydawał mi się niesamowity, bo urozmaiceń u nas tyle co kot napłakał, ale teraz jak o tym myślę, to to nie dla mnie, wiązanie rąk, oczu - ok, ale wszelkie "bicie" kojarzy mi się z brakiem szacunku..
z resztą z moim młodziutkim ogierem nie da się kochać tak samo, więc nudno nie jest, a jakby było to zawsze może wejść Bartek i "też chcę na konika"
jedynie można by poszaleć z gadżetami, ale jakimi? raz byłam w seks shopie - na panieński kupowałam prezent, stres nieziemnski, zwłaszcza, że łysy chłop w rozpiętej koszuli, złotym łańcuchu i po 50 pokazywał mi działanie wszystkiego co miał.. taka czerwona nigdy nie byłam
z resztą z moim młodziutkim ogierem nie da się kochać tak samo, więc nudno nie jest, a jakby było to zawsze może wejść Bartek i "też chcę na konika"
jedynie można by poszaleć z gadżetami, ale jakimi? raz byłam w seks shopie - na panieński kupowałam prezent, stres nieziemnski, zwłaszcza, że łysy chłop w rozpiętej koszuli, złotym łańcuchu i po 50 pokazywał mi działanie wszystkiego co miał.. taka czerwona nigdy nie byłam
Zanetaa, ja myślę że u nas takie urozmaicenia by się przydały, bo posucha straszna, tylko że mi się w ogóle nie chce. A maży mi się jakiś upojny seks, a nie tylko seks, albo nawet nie.Już do gina jadę dwa miesiące, bo czuję, że coś mi się tam dzieje, ale nie mam kiedy.
A gadżeyty można kupić na allegro, tam się posługujesz tylko nickiem
A gadżeyty można kupić na allegro, tam się posługujesz tylko nickiem
Mysiochomis
:*
Justynka &&&&&
A ja się użeram z pijakami błagam jeszcze 5 h
A ja się użeram z pijakami błagam jeszcze 5 h
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no ja wlasnie zamówiłam gre Kamasutra o taka KAMASUTRA - PLANSZOWA GRA EROTYCZNA na WALENTYNKI (2965482341) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Mysiochomis
:*
Dzwoniłam do domu żeby zobaczyć czy młody niani nie zabił... no i się okazało że dostał dodatkową porcje śniadanka... no to ja już wiem że on głodny nie był tylko nie mogła sobie dac z nim rady. A najłatwiej zatkać ryło dziecku jedzeniem... gratulacje... tylko kurde mogła mu dać chleba zamiast słoik owoców które daję wieczorem...
Podziel się: