reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Witajcie ja tylko na chwilkę prosić o kciuki. Julii się pogorszyło, w nocy praktycznie nie spałam bo młodą kaszel męczył strasznie, płakała co chwila:no: Ma temperaturę i strasznie kaszle, zwymiotowała wszystko co zjadła. Zamówiłam wizytę domową i czekam. Tak strasznie się boję że będziemy musiały iść do szpitala:no: Dzisiaj rozmowa a tu takie coś. Już sama nie wiem co robić. Płakać mi się chcę bo już psychicznie wysiadam:no:
Przepraszam że tak tylko o sobie ale nie mam siły doczytywać. Napiszę tylko buziaki na miesięcznice, i kciuki za potrzebujące:-)

annte - a ja wiem.. najpierw wydawał mi się niesamowity, bo urozmaiceń u nas tyle co kot napłakał, ale teraz jak o tym myślę, to to nie dla mnie, wiązanie rąk, oczu - ok, ale wszelkie "bicie" kojarzy mi się z brakiem szacunku..:baffled:
z resztą z moim młodziutkim ogierem nie da się kochać tak samo, więc nudno nie jest, a jakby było to zawsze może wejść Bartek i "też chcę na konika":D
jedynie można by poszaleć z gadżetami, ale jakimi? raz byłam w seks shopie - na panieński kupowałam prezent, stres nieziemnski, zwłaszcza, że łysy chłop w rozpiętej koszuli, złotym łańcuchu i po 50 pokazywał mi działanie wszystkiego co miał.. taka czerwona nigdy nie byłam:D

Zanetaa, ja myślę że u nas takie urozmaicenia by się przydały, bo posucha straszna, tylko że mi się w ogóle nie chce. A maży mi się jakiś upojny seks, a nie tylko seks, albo nawet nie.Już do gina jadę dwa miesiące, bo czuję, że coś mi się tam dzieje, ale nie mam kiedy.

A gadżeyty można kupić na allegro, tam się posługujesz tylko nickiem :D

Witam :)
ja przelotem,podczytałam trochę ale czasu na pisanie brak.

annte nie obwiniaj się Kochana,każdemu mogło to się zdarzyć,jeszcze nie jeden upadek dzieciaka przed nami.

justynamika trzymam kciuki i zdrówka dla Julci

reklama
Dzwoniłam do domu żeby zobaczyć czy młody niani nie zabił... no i się okazało że dostał dodatkową porcje śniadanka... no to ja już wiem że on głodny nie był tylko nie mogła sobie dac z nim rady. A najłatwiej zatkać ryło dziecku jedzeniem... gratulacje... tylko kurde mogła mu dać chleba zamiast słoik owoców które daję wieczorem...

Do góry